REKLAMI GEÇ

Volkan Konak geliyor

Volkan Konak geliyor

DEKAD, ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak’ı Denizli’ye getiriyor. Ünlü sanatçı 30 Mayıs’ta hayranlarıyla buluşacak.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2009 Cuma, 18:37

Denizli’de faaliyetlerine 2004 yılında başlayan Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKAD), faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Kültür ve sanat faaliyetlerine büyük önem veren dernek yönetimi, her yıl ünlü bir sanatçıyı Denizli’ye getiriyor. Geçen yıl Fuat Saka’yı Denizli’ye getiren derneğin 2009 yılı etkinlikleri arasında, Volkan Konak konseri de yer alıyor. Volkan Konak, 30 Mayıs Cumartesi günü hayranlarıyla buluşacak.

DEKAD Basın Sözcüsü İlker Yetimoğlu, “Volkan Konak’ı en son 2007 yılında kentimize davet etmiştik. O muhteşem konseri tüm Denizli halkı ve hemşehrilerimiz hala unutamadı. Ve sürekli Volkan Konak için bize çok talep geldi. Biz de hemşehrilerimizin ve Denizli halkının isteği doğrultusunda yönetim kurulu olarak harekete geçtik ve organizasyon çalışmalarına başladık” dedi.

Denizli’de her geçen gün üye sayısının arttığını belirten Yetimoğlu, “Derneğimizin sosyal ve kültürel faaliyetleri aralıksız sürüyor. DEKAD ve Kızılay işbirliği ile yapılan kan bağışı kampanyası ve Çamlık’ta Sağlık İçin Spor sloganıyla yaptığımız yürüyüşe hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. Hemşehrilerimiz bizi destekledikçe çok daha güzel etkinliklerin altına imza atacağız”  dedi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün, Gümüşler’deki spor salonunda gerçekleştirilecek olan konser, 30 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da başlayacak. DEKAD Basın Sözcüsü Yetimoğlu, Denizli halkını ve hemşehrilerini konsere davet ederken, Çınar, PAÜ Kampüs ve Forum Çamlık önünden saat 18.00’de konser için servis aracı kaldırılacağını söyledi.

DEKAD Horon Ekibi’nin, horon ve kolbastı şovlarıyla renklenecek konserin biletleri Candoğan Parkı önünde ve Dernek Merkezi’nde satışa sunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı