REKLAMI GEÇ

Yüksek Sadakat otizmli çocuklar için sahnede

Yüksek Sadakat otizmli çocuklar için sahnede

Yüksek Sadakat, Route’da sezonun son konserinde otizm dostlarıyla buluştu. Otizm konusundaki farkındalığı artırmayı hedefleyen konser coşkulu geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2019 Cumartesi, 16:58

Türkiye’nin en iyi rock grupları arasında yer alan Yüksek Sadakat, şarkılarını Denizli’deki otizmli çocuklar için söyledi. Denizli Otizm Derneği yararına gerçekleştirilen konserden elde edilen gelir, derneğin bu yaz düzenleyeceği Birlikte Yaz Kulübü’nde kullanılacak.

Otizmli çocuklar için Türkiye’nin ilk tersine kaynaştırma yaz okulunu düzenlediklerini hatırlatan Denizli Otizm Derneği Başkanı Dudu Karaman Dinç, Denizli Otizm Derneği’nin bu yıl da geleneği bozmadığını söyledi.

Dinç, “Birlikte Yaz Kulübü, 1 Temmuz- 9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Altı hafta devam edecek yaz kulübünde otizmli çocuklar tipik gelişim gösteren akranlarıyla birlikte eğitim alacak. Yaz okulumuz öncesinde böyle bir etkinlikk yaparak Otizm dostlarıyla buluşmaktan mutluluk duyduk. Sponsorlarımız LOOK’n Nlilüfer Bayrak ve ARMA Dizyan Tahir Dinç’e çok teşekkür ederiz. Onların bir sosyal sorumluluk projesi olarak bu konser izleyicilerle buluştu. Emeği geçen herkese ve bizi yalnız bırakmayan tüm otizm dostlarına çok teşekkürler. www.otizmdenizli.org adresinden hem derneğimizle hem de yaz kulüplerimizle ilgili daha detaylı alabilirsiniz. Birlikte daha güçlüyüz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı