REKLAMI GEÇ

MHP milletvekili adaylarının Sevindik çıkarması

MHP milletvekili adaylarının Sevindik çıkarması

MHP milletvekili adaylarının Sevindik Mahallesi ziyareti miting havasında geçti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle moralleri yükselen MHP’li milletvekili adayları, yapacakları çalışmaları anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2015 Perşembe, 18:13

MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nın seçim çalışmalarından birisi Sevindik Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Ziyaretler ve düzenlenen toplantılarda konuşan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, tek yürek , tek bilek olarak Denizli halkının karşısına çıktıklarını, MHP’ye gönül verenlerin iktidara inanmış bir şekilde 7 Haziran’daki seçime hazırlandığını söyledi.

YARIMCA: MHP İLE HİZMET AKACAK
Sevindik Mahallesi halkının gösterdiği ilgiye teşekkür eden 4’üncü sıra milletvekili adayı İsmail Yarımca, Denizli’ye MHP iktidarıyla hizmet akışının artarak geleceğini, bunu gerçekleştirebilmek için oy ve destek istediklerini söyledi.

TÜRKARSLAN: İSTİHDAM AZALDI
MHP 7’nci sıra milletvekili adayı Dr.Şule Türkarslan da, ekonomik ve istihdam konularına değinerek, son dönemde ülke genelinde ve Denizli’de istihdamın azaldığını,kaynakların yabancı sermayeye satıldığını, çalışma şartlarının ağırlaştığını, işçi sağlığı ve iş güvenliğinin hükümlerinin uygulanamaz olduğunu ifade etti.

YENİÇERİ: ANA SEKTÖRLER DARBOĞAZDA
MHP 6’ncı sıra milletvekili adayı Mehmet Fevzi Yeniçeri de, Denizli’nin en önemli sektörleri tekstil mermer ve kabloda ciddi darboğaz yaşandığını, işverenin işçisine zamanında maaş verememe korkusu,çalışanların da ay sonu paramı tam alabilirmiyim endişesiyaşadığını kaydetti.

BAHTİYAR: VERİLER DOĞRU DEĞİL
MHP 3’üncü sıra milletvekili adayı Ümit Bahtiyar ise,doğup büyüdüğü mahallede yaşayanlar ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “7 Haziran’da yapılacak seçim her zamankinden çok daha fazla önem arz ediyor. Kişi başı milli gelirin yükseldiğini söylüyorlar, bu doğru değil. Rakamlar saptırılıyor. Eğer veriler doğru ise refah seviyesi çok daha yüksek olmalıydı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı