REKLAMI GEÇ

DOĞRU DANIŞMAN BULMADAN EVİNİZİ SATMAYIN!

7 Ekim 2022 Cuma

Ev almak ne kadar riskli ise, ev satmak da bir o kadar risklidir. Hiç kimse evinin değerinin altında satmak istemez. Ancak gariptir ki, çoğu kişi de evini satarken bir danışmanla çalışmak istemez. Oysaki doğru danışman sizi doğru sonuca götürür.

DANIŞMANLA SÜREÇ
Öncelikle evinizin piyasadaki değerini araştırır ve bunların raporlarını tek tek size sunar. Yani evinizin piyasa değeri altında satılmasını durumunu tamamen ortadan kaldırır.

EVİNİZE GÖRE MÜŞTERİ PORTFÖYÜ
Evinizin değerini belirledikten sonra evinize en uygun bir müşteri portföyü çıkarır ve gelen müşterileri bu portföy doğrultusunda seçer. Evinize talip olan her müşterinin neden isteyip istemediğini not alır ve bunları size dosya halinde sunar.

PROFESYONEL EKİP İLE REKLAM ÇALIŞMASI
Hepimiz biliyoruz ki şu an sosyal medyanın ve reklamın gücü çok büyük. Doğru danışman, doğru bir reklam planlaması yapar, evinizi en güzel şekilde pazara çıkarır. Güzel açılardan çekilmiş fotoğraflar, evinizin her açısını gösteren video çalışmaları… Bunların hepsi hem evinizin kalitesini daha da artırır hem de daha çok kişiye erişmesini sağlar.

SIKICI SÜREÇ KONTROL ALTINDA
Evinizin satışa çıkması sürecinden, satış bitimine kadar tüm işlerle tek tek ilgilenir. Sıkıcı süreci yaşamanızı engellerken zamanınızdan kazanmanızı sağlar. Ama dediğim gibi bunların hepsi “DOĞRU BİR DANIŞMAN” ile olur. Önemli o doğru danışmanı bulmaktır. Her meslekte olduğu gibi maalesef bizim mesleğimizde de işini ehliyle yapmayan danışmanlar var. Bir danışmanla çalışmaya karar verdiğinizde mutlaka doğru olup olmayacağıyla ilgili araştırma yapın. Yazımında başında dediğim gibi ev satmak riskli bir iştir, risk almayı bir danışmana bırakın. Doğru sonuç zaten gelecektir.

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı