REKLAMI GEÇ

HERKES HAYALİNDEKİ EVDE OTURMAYI HAKEDİYOR

9 Eylül 2022 Cuma

Bir konuta lüks diyebilmek için en etkili sebepler; konutun bulunduğu semt ve özgün mimari tasarımdır. Peki, lüks olan konutların ortak özellikleri nelerdir? Öncelikle bir konuta lüks diyebilmemiz için en başta da belirttiğim gibi iç ve dış mimari tasarım çok önemlidir. Daha konuta girmeden önce o ferahlık sizi sarar. Bunun yanı sıra apartmanın ya da sitenin çevre düzenlemesi ve güvenliği ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için sosyal tesislerin bulunması gerekir. Konutun odaları geniş ve iç açıcı olmalıdır. Genellikle lüks konutların ısınma sistemlerinde yerden ısıtma tercih edilir. Geniş bir bahçe ve geniş bir teras lüks konutta olmazsa olmazlardandır…

LÜKS KONUTTA EN ÇOK TERCİH EDİLEN MÜSTAKİL EV
Son yıllarda lüks konuta talep oldukça arttı. Aynı doğrultuda bu konuda hizmet veren danışman sayısı da arttı. Lüks konut alıcısının ihtiyaçlarını giderme konusunda müteahhitler, iç mimarlar ve lüks mobilya üreticileri yaptıkları işe her geçen gün yeni bir özellik ekledi. Hepsinin ortak amacı müşterinin kendini özel hissetmesi. Lüks konut alıcılarının tercihlerini araştıran bazı uluslararası şirketler lüks konutta müşterilerin yüze 97’sinin müstakil ev istediğini belirledi. Aslında bunun ana sebebi, alacak kişilerin kendi mahremiyet alanlarında yaşamak istemeleridir. Müşterilerin yaklaşık yüzde 38’i iç dizaynı ve eşyaları hazır bir eve taşınmak istiyor. Bir kısmı da kendi zevki ve ihtiyaçları doğrultusunda seçtiği bir iç mimarla çalışmak istiyor.

LÜKS KONUTA TALEP ARTTI
Lüks konuta son yıllarda talebin artmasının nedenlerinden biri olarak pandemi dönemini gösterebiliriz. Pandeminin getirdiği yasaklarla beraber insanlar evde daha çok vakit geçirmeye başladı. Bu durumla beraber evde konfora daha çok önem verildi. Bir diğer nedeni ise son dönemlerde normal konutlardaki fiyat artışları, lüks konut fiyatlarına neredeyse yaklaştı. Bu da lüks konutu insanlar için daha cazip hale getirdi. Lüks konuta artan talebin sebeplerinden biri de budur. Herkes hayalindeki evde oturmayı hak ediyor. Müşterileri hayallerine kavuşturduğumuzda da biz aynı heyecanı yaşıyoruz.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı