REKLAMI GEÇ

KRONİK BEL AĞRISI İÇİN DOĞAL TEDAVİ

1 Şubat 2021 Pazartesi

Bel ağrısı, erkekler ve kadınlar arasında en yaygın şikayetlerden biridir. Şikayetler yaşlandıkça ağrılarla birlikte daha da artar. Bel ağrısının farklı nedenlerinin olabilmesine karşın, birçok bel ağrısı omurga kemiğini ayıran yastıklı disklerdeki problemlerle ilgilidir. Aslında, en yaygın bel ağrısı türlerinden biri olan siyatiğe neden olan disk problemleridir.

Enjeksiyonlar belde kaymış veya fıtıklaşmış diskler etrafındaki iltihabı azaltmak için yıllardır kullanılmaktadır. Yakın zamana kadar bu enjeksiyonlar ağrıyı ve şişliği gidermek için steroidler veya başka ilaçlar içeriyordu. Son zamanlarda, araştırmacılar trombosit açısından zengin plazma veya PRP dahil olmak üzere bu ilaçlara doğal alternatifler keşfetmeye başladılar. PRP, kişinin kendi kanından elde edildiğinden steroidler ve diğer ilaçlarla aynı risklere sahip değildir. Steroid enjeksiyonları bel ağrısı semptomlarını geçici olarak hafifletebilirken, PRP enjeksiyonlar ise ağrılı semptomlara neden olan hasarı onarmaya, zarar gören yerleri yenilemeye ve böylece ağrının azalmasına yardımcı olur.

PRP’nin doğrudan bel bölgesine enjekte edilmesi, ağrıyı hafifletmek ve omurgadaki normal işlevi yeniden sağlamak için hasarlı alanları iyileştirmeye ve onarmaya başlar. PRP, vücutta doğal iyileşme sürecini başlatır. Tedavi sonucunu görmek için birkaç hafta beklemek gerekebilir.

PRP omurga ve sırt ağrılarında, doğru teknikler ve uzman tarafından yapıldığında olumlu sonuç vermektedir.

Sağlıklı ve güzel günlere…

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Elif   -  Bağlantı 2 Şubat 2021, 10:40

Merhabalar iletişim numarası yazarmısınız rica etsem sizinle nasıl görüşebilirim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı