REKLAMI GEÇ

MAÇ YAZISI

27 Eylül 2009 Pazar

Denizlispor yakın geçmişteki sezonların bir kısmında da lige kötü başlangıçlar yapmıştı. Fakat bugün gelinen nokta, genel durumları bizden çok daha iyi olan pek çok kulübün önündedir.
Hatta ligin ilk yarısını son sırada tamamlayıp ligde kaldığı da olmuştur Denizlispor’un. Bu nedenle bugüne kadar geçen altı hafta ve alınan 2 puandan yana endişeli değilim.
Zamanında yapılmış bir teknik direktör değişikliği ile takımın şansının daha da arttığına inanıyorum.
Yeşil siyahlı futbolcuların kendilerini toparlayacaklarını, bir takım olduklarını yeniden hatırlayacaklarını sanıyorum.

Zaten bunun ilk belirtilerini Nurullah Sağlam ile çıkılan maçlarda gösterdiler de. Takımın kısıtlı zaman dilimi içinde moralinin yerine geldiğini, ivmesini yukarı doğru yükselttiğini sevinerek izledim. Önceki maçlarına göre üzerine biraz daha koyduğunu gördüm.

Bu kulüp ligde garip bir iddianın da sahibidir aynı zamanda. Transferde uçuk paralar harcamadan, yeni genç isimlere şans tanıyarak da takım olunabileceğinin en güzel örneğidir.

Bu inançtan hareketle yeşil siyahlıların sezon sonunda ligde kalma mücadelesi vermek bir kenara dursun, ilk on ilk sekiz hedefleri geliştireceğini düşünüyorum.
Son zamanlarda bir modaya dönüştürdüğümüz ‘son haftalar’ sıkıntılarını yaşamayacağımıza inanıyorum.

Bugünkü maça gelince, Denizlispor’un kendi evinde yenemeyeceği takım yok. Yeter ki yeşil siyahlı taraftarlar gönülden bağlılıklarını göstersin, yeter ki stadı doldursun ve destek olsun.
Keza biz her ne kadar, zaman zaman kötü sonuçlar almış bir ekip de olsak, kendi evimizde inanılmaz bir üstünlüğümüz var.
Ege derbisinde dostumuz Manisaspor’u biraz üzeceğiz ama yedinci haftada bir galibiyete tanık olacağız…
Şimdiden tebrikler…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı