REKLAMI GEÇ

Yüceliş Engellilerin heyecanına ortak oldu

Yüceliş Engellilerin heyecanına ortak oldu

Kutsal topraklara giderek umre ziyareti yapan engellileri Denizli’ye dönüşlerinde karşılayan AK Parti Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, “Buraya siyaset yapmaya değil, sevincinize ortak olmaya geldim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 18:25

Engelli bireylerin evden çıkarılması sosyalleşmesi amacıyla 2005 yılında kurulan Denizli Umut Çocukları Derneği, yurt içi ve yurt dışı gezi ve ziyaretlerine bir halka daha ekledi. Geçmiş yıllarda birkaç kez engelli bireyleri, aileleri ile birlikte umreye götüren Umut Çocukları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneği bu yıl da bozmadı.

Umre ziyaretinden dönen engelli vatandaşları karşılayan isimler arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş de vardı. Engelli bireyler ve aileleri ile yakından ilgilenen Yüceliş, derneğin böylesine önemli bir etkinliğe imza atmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yüceliş, “Sağlam bireyler kadar engelli insanların da kutsal topraklara gidip o mekanları görmesi kadar güzel bir şey olamaz. Allah gidemeyenlere de oralara gidip görmek nasip etsin.
Buraya siyaset yapmaya değil, sevincinize ortak olmaya geldim. Sizlerin gözlerindeki mutluluk her şeye değer” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı