REKLAMI GEÇ

Bu haberi okumadan evlilik hazırlığı yapmayın

Bu haberi okumadan evlilik hazırlığı yapmayın

Yaz dönemi yaklaştı, mutlu bir yuva hayali kuran çiftler için denizlihaber.com muhabirleri kapsamlı bir araştırma yaptı. Nasıl bir gelinlik tercih edilmeli, gelin adayları bu özel güne nasıl hazırlanmalı, nerede evlenmeli ve hummalı bir süreç gerektiren hazırlıkları kime teslim etmeli. İşte size evlilik hazırlığı öncesi önemli ipuçları.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2016 Çarşamba, 08:55

Denizlihaber.com, mutlu bir yuva hayali kuran çiftler için A’dan Z’ye evlilik hazırlıklarını araştırdı. “Nasıl bir gelinlik giymeliyim?” nerede evlenmeliyim?” “Cildimi bu özel güne nasıl hazır hale getirmeliyim?” “Bu özel günün organizasyonunu kime emanet etmeliyim?” “İlk dansı nerede öğrenmeliyim?” diye soruyorsanız, bu haber sizin için.

bluevera

BLUEVERA GELİNLİK SİZİ ÇAĞIRIYOR
Genç kızların hayalidir, beyaz gelinlik giymek ve dünya evine girmek. Küçük yaşlardan itibaren gelişen bu hayale yaklaşıldığında ise farklı bir telaş başlar. En güzel gelinliğe sahip olmak ister genç kızlar. Yaşamlarının dönüm noktası olan düğün törenlerinde peri gibi süzülmek, mutluluğa yelken açmak isterler. İşte sizi bu hayale gelinlikte dünya markası olan Bluevera Gelinlik ulaştırıyor. Bluevera Gelinlik Denizli Bayisi Zeliha Bursalı Bozkurt, her zevke ve her bütçeye uygun gelinlikleri olduğunu belirterek, çiftlere bir de sürprizleri olduğunu söyledi. Bluevera’dan gelinlik alan çiftler, Antalya Side’de bir hafta balayı tatili hediyesi de bekliyor.

20-cadde-dans-okulu

20. CADDE İLE İLK DANSIN BÜYÜSÜNÜ YAKALAYIN
Gençlerin en özel anı olan düğünün de en özel anı salona girdikten sonra yapılan ilk danstır. “Nasıl olur?” diye soranlara yanıtı 20. Cadde Dans Okulu veriyor. 7 yıldan bu yana dans eğitimi veren 20. Cadde Dans Okulu kurucusu ve dans eğitmeni Cennet Kösebaş, çiftlere latin dansları, tango, hiphop-R&B, bale, zumba, modern dans, oryantal-roman, düğün dansı, halk dansları konusunda hizmet verdiklerini söyledi.

mah-i-nev-kina-organizasyon

BIRAKIN KINA ORGANİZASYONUNU MAH-İ NEV YAPSIN
Düğün kadar önem taşır ve gelinin, doğal olarak da kız evinin en büyük streslerinden biridir kına gecesi. Denizli’de bu alanda faaliyet gösteren Mah-i Nev ile artık kına organizasyonunda tüm yük üzerinizden kalkıyor, stres bitiyor. Mah-i Nev Kına Organizasyon şirketinin sahibi Hilal Serter, yaptıkları işin tam profesyonellik gerektiren bir alan olduğunu belirterek, “Kaftanından ve abiyelerinden başlayarak, tüm organizasyonu üstleniyoruz. Size kınanın kayfini sürmek kalıyor” dedi.

denizli-atlı-spor-kulubu

RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN İÇİN DENİZLİ ATLI SPOR KULÜBÜ
Elbette düğünü özel kılan, tören için seçtiğiniz mekandır. O büyülü ortamı yaratacak yeri seçemediyseniz, bu haberi dikkatli okuyun. Yeşillikler içinde, doğal bir ortamda kır düğünü hayal edenlere, Denizli Atlı Spor Kulübü, rüya gibi bir düğün vaat ediyor. Kır düğünü organizasyonunda iddialı olduklarını belirten Denizli Atlı Spor Kulübü sahiplerinden Taner Tekin, “Kır düğününde ışıklandırmamız nostaljik kına gecelerindeki ambiansı yaratıyoruz. Süslemeler de dahil organizasyon tamamıyla biz ilgileniyoruz” dedi.

mukaddes-basdil

SENA ECZANESİ SAHİBİ MUKADDES BAŞDİL’DEN GÜZELLİK ÖNERİLERİ
Düğün için hazırlıklarınızı yaptınız, gelinliğiniz hazırlandı, mekan tercihiniz tamam. Peki bu özel güne cildiniz hazır mı? En özel gününüze nasıl hazırlanmanız gerektiğini, makyajın ardından zarar gören cildin nasıl korunacağını, mevsim değişikliklerinin yarattığı olumsuzlukları ortadan kaldırmanın yollarını Sena Eczanesi Sahibi Mukaddes Başdil anlattı. Başdil, doğru yöntem ve doğru ürünler ile mükemmel bir cilde sahip olunabileceğini belirtti.

ozbilen-home
DÜĞÜNE KARAR VERİN ÖZBİLEN HOME’A GELİN
Özbilen Home’dan düğün öncesi hazırlıklar için mağaza mağaza gezmeye son verecek teklif geldi. 60 yıllık tecrübeye sahip firmanın sahibi Hasan Özbilen, mutlu bir yuva hayali kuranların zorlu süreci kolaylıkla atlatmalarını sağlayacak imkanları sunduklarını söyledi. Perde, kumaş, ev tekstili ve döşemelik kumaşta Denizli’nin en önemli firmalarından biri oldukların belirten Özbilen, evlilik hazırlığı yapan çiftlere çok özel imkanlar sunduklarını kaydetti.

park-dedeman-denizli

AYRICALIKLI BİR DÜĞÜN İÇİN PARK DEDEMAN DENİZLİ
Evlilik kararı alan çiftlerin hayalini kurduğu organizasyondur düğün. Her şey kusursuz olmalı, başta genç çift olmak üzere tüm davetliler gece boyunca gönüllerince eğlenmeli, bu özel anı daha da özel kılmalı. İşte bu aşamada düğün için seçeceğiniz mekan ön plana çıkıyor. Dedeman Park Denizli, sizin en güzel gününüzü kusursuz hale getirecek her detayı düşündü. Nezih bir mekanda, profesyonel ekiplerin eşsiz hizmetiyle dünya evine girmek istiyorsanız Dedeman Park sizi çağırıyor. Dedeman Park Denizli’de düğün, erken rezervasyon indirimleri, kişiye özel temalar ve sürpriz ikramlar ile şimdi daha ayrıcalıklı.

odam-mobilya

YENİ NESİL MOBİLYANIN ADRESİ: ODAM MOBİLYA
Evlilik hazırlığında olan, ya da evini yenileyeceklere Odam Mobilya’dan mesaj var. Denizli Mağaza Müdürü Murat Baytekin, Odam Mobilya’nın yeni nesil mobilyalarını görmeden karar verilmemesini istedi, “Biz ürün satmıyoruz, huzur ve güven satıyoruz” dedi. İnegöl mobilyanın sektörün lokomotifi olduğunu belirten Baytekin, “Yeni Nesil Mobilyalar” sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Odam Mobilya olarak fiyat değil insan politikası üzerinde durduklarını dile getiren Murat Baytekin, “İlk günden beri bu anlayışı kendimize ilke edindik. Fiyat her zaman ikinci planda kaldı, kalmalı da. Biz müşterilerimizden önce mağazaya gelmelerini, mobilyalarımıza dokunmalarını istiyoruz. Düğüncülerden de beklentimiz bu. Odam Mobilya’nın ürünlerini bir kez gören, onlara dokunan vazgeçemez” dedi.

basbug-kuyumculuk

TEK TAŞLA BAŞLAYAN BİR AŞK HİKAYESİ
Mutlu bir yaşama atılan ilk adımın sembolüdür tek taş. Sevdiğinizin kalbini çaldıktan hemen sonra sol el yüzük parmağına takacağınız tek taş pırlanta aşkınızı ölümsüzleştireceği gibi, sizi anlayan kuyumcuyla birlikteliğinizin ilk adımını oluşturuyor. İşte tam burada Başbuğ Kuyumculuk devreye giriyor. Tek taştan, nişan alyansına, nişan ve evlilik takılarından özel gün hediyelerine her alanda yanınızda olan Başbuğ Kuyumculuk, tartışılmaz ürün kalitesinin yanı sıra uyguladığı fiyatlar ile de işyeri-müşteri ilişkisinin ötesinde, size dostluk elini uzatıyor.

guven-kavak-fotograf

ANLAMLI GÜNÜNÜZÜ GÜVEN KAVAK İLE ÖLÜMSÜZLEŞTİRİN
Düğün bir andır, yansımaları ise ömür boyu süren bir anı. Yaşamınızın en özel anı olan düğün töreninizi ölümsüzleştirmek, geleceğe bir anı olarak bırakmak istiyorsanız, sizi çok özel bir seçim bekliyor. Fotoğrafı sanata dönüştüren Güven Kavak, yılların birikimini aktardığı sanat eseri fotoğraflar için Çamlık’taki mükemmel stüdyosunda hizmet veriyor. Teknolojiyi yakalayan, ancak nostaljiden de ödün vermeyen Güven Kavak, özellikle evlenecek çiftlere hayal bile edemeyecekleri fotoğraflar vaat ediyor.

denizli-lil-organizasyon-anons

EN ÖZEL ANLARINIZDA LİL ORGANİZASYON YANINIZDA
Nişan, kına gecesi, düğün, sünnet, açılış, bayi toplantısı, mezuniyet töreni. Aklınıza gelebilecek her türlü organizasyon beraberinde hummalı bir koşuşturmayı da getirir. Mekanın hazırlanması, davetlilerin karşılanması, ikramların yapılması, çocuklar için özel hazırlık hepsi içinden çıkılması güç sorunlardır. Lil Organizasyon’dan size en özel anınızı çile olmaktan çıkaracak bir teklif var. “Siz kararınızı verin, bırakın gerisini Lil Organizasyon yapsın.” Lil Organizasyon sahibi Meryem Ataş, 5 yıldır tanıtım ve organizasyon sektöründe hizmet verdiklerini belirterek, uzmanlık alanlarının ise personel olduğunu söyledi.

denizli-ozgoren-ticaret

ÖZGÖREN YAPI’DAN ÖZEL KAMPANYALAR
Denizli’de 25 yıldan beri hırdavat ve 15 yıldan beri de ankastre ve beyaz eşya sektöründe hizmet veren Özgören’den evlenecek ya da mutfağını değiştireceklere özel kampanya. Yeni evlenecek ya da mutfağını yenileyecek çiftleri Fatih Caddesi, Esma Hatun cami karşısındaki mağazalarına beklediklerini belirten Hilal Özgören, “Mağazamızda ankastre setlerinden buzdolabına, ütüden, elektrikli süpürgeye kadar tüm ürünlerimiz, kalitesini dünyaya kanıtlamış marka ürünlerdir. Her bütçeye, her eve uygun, fiyat olarak da müşterilere uygulanabilecek alt ve üst segment ürünlerimiz var” diye konuştu.

saliha-guzellik-merkezi

GÜZELLİK UZMANI SALİHA KÖMÜR’DEN TÜYOLAR
Yıllarca hayalini kurduğunuz o büyük gün yaklaştı. O gün her şeyin daha güzel olmasını, cildinizin de ışıl ışıl, kusursuz görünmesini istiyorsanız, işin eğitimini almış, tecrübeli güzellik salonlarını tercih etmenizde yarar var. Aksi halde olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Güzellik uzmanı Saliha Kömür, özellikle düğün hazırlıkları içerisinde olan genç kızları uyardı. O büyük günde olumsuzlukların yaşanmaması için, güvenilir ve işin uzmanı yerleri tercih etmelerini vurgulayan Kömür, “Genelde işin uzmanı yerler tercih edilmeli. Ama düğün hazırlıkları yapan genç kızlarımız özellikle dikkat etmeliler. O gün olumsuzluklarla karşılaşmamaları için, bu işi yapan kişinin eğitimli ve yeterli bilgi düzeyine sahip olması gerekiyor. Bunun için uzman belgesi olan kişiler tercih edilmeli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı