REKLAMI GEÇ

400 bilim insanı Denizli’ye geliyor

400 bilim insanı Denizli’ye geliyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleşecek 31. Uluslararası Kazı, Araştırma ve Arkometri Sempozyumu başlıyor. Denizli, sempozyum nedeniyle yaklaşık 400 bilim insanını konuk edecek.

/ DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2009 Perşembe, 19:10

25 Mayıs 2009 Pazartesi günü saat 10:00’da PAÜ Kongre Kültür Merkezinde yapılacak törenle açılacak sempozyuma Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katılacak. Uluslararası Kazı, Araştırma ve Arkometri Sempozyumu kapsamında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 25 Mayıs Pazartesi akşamı Pamukkale Antik Tiyatroda bir konser verecek. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katılacağı konser saat 21:00’de başlayacak.

Konserde Devlet Sanatçısı Gülşen Tatu Mozart’ın “Re Majör Flüt Konçertosu” nu seslendirecek. Orkestrayı ünlü şef İbrahim Yazıcı yönetecek. Konser programında Leonard Bernstein Candide Uvertürü, Mozart Re majör Flüt Konçertosu, Nikolai Rimsky-Korsakoff’un İspanyol Kapriçyosu, Maurice Ravel’in Bolerosu seslendirilecek.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı