REKLAMI GEÇ

DEMSAD’IN YAZ DÖNEMİ KURSLARINI KAÇIRMAYIN

DEMSAD’IN YAZ DÖNEMİ KURSLARINI KAÇIRMAYIN

DEMSAD (Denizli Müzik ve Sahne Sanatları Derneği) Tiyatro Bölümü’nün geleneksel yaz dönemi kurs kayıtları başladı.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2011 Pazartesi, 15:32

DEMSAD (Denizli Müzik ve Sahne Sanatları Derneği), her yıl düzenlediği, yaz dönemi kurslarını bu sene de açacak. Kurslar, 28 Haziran’da başlayacak. DEMSAD Genel Başkanı Malik Ulusman, “Denizli’de tiyatro ve sanatın birçok alanında, 6 yıldır kurslar veriyoruz. Geleneksel hale gelen kurslarımızda, çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz dönemi boyunca boş günlerini değerlendirmeleri, sanatla iç içe olmaları için, 7-14 yaş drama ve yetişkinler için iki ayrı grup açtık. Tiyatro kursumuza Demsad DKM Tiyatro’nun deneyimli oyuncuları ve profesyonel sanatçılardan oluşan karma sanatçı eğitmen kadromuzla, oyunculuk derslerinin yanı sıra animatörlük, doğaçlama ve oyun çalışma dersleri verilecek. Tiyatrolar başkenti olan ilimizde Denizlili tüm sanatseverleri kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Demsad Denizli Müzik ve Sahne Sanatları Derneğince, yaz döneminde, 2 ayrı grupta açılacak olan tiyatro oyunculuk atölyesi kursları, haftada 2 gün olacak ve eylül ayına kadar sürecek. Kurs bitiminde yapılacak olan gösteriyle birlikte, kursiyerlere katılımcı belgesi verilecek.
Tiyatro kursu başvuruları için 27 Haziran 2011 Pazartesi gününe kadar, DKM (Demsad Kültür Merkezi)’ye şahsen yapılması gerekiyor. Kurslar 28 Haziran’da başlayacak. Müracaatlar ile ilgili olarak, 242 0 722 ve 0 531 227 75 85 numaralı telefonlardan bilgi alınabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı