REKLAMI GEÇ

Denizlililer Teras Park’ta sanata doyacak

Denizlililer Teras Park’ta sanata doyacak

Alışveriş meraklılarının gözde mekanı Teras Park, sanatseverleri Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Dans Grubu ile birlikte gerçekleştirilecek Teras Park Sanat Günleri’ne davet ediyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Aralık 2009 Pazartesi, 18:18

Denizli’nin yaşam merkezi Teras Park, ziyaretçilerine sunduğu keyifli etkinliklerle alışverişe renk katmaya devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Dans Grubu ile birlikte Teras Park’ın ev sahipliğinde, 19 Aralık, 20 Aralık ve 26 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Teras Park Sanat Günleri, Denizlileri müzik ve dans ile buluşturacak.

Sanatseverler, 19 Aralık Cumartesi günü saat 18:00’de, Pamukkale Üniversitesi Modern Dans Kulübü’nün gerçekleştireceği dans gösterisi etkinliğine katılarak, keyif dolu latin danslarını izleme fırsatına sahip olacak.

Türk Sanat Müziği dinlemekten keyif alan ziyaretçiler, 20 Aralık Pazar günü saat 19:00’da Pamukkale Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrenci korosu tarafından verilecek Türk Sanat Müziği konserini dinleyerek, doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşama şansına sahip olacaklar.

Rock müziği severler ise 26 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’de, Pamukkale Üniversitesi Rock Kulübü’nün gerçekleştireceği Rock konserine katılarak eğlenceli bir hafta sonu geçirecekler.

18 Aralık, 20 Aralık, 26 Aralık tarihlerinde sanatseverler Teras Park’ta buluşuyor!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı