REKLAMI GEÇ

Denizli’nin şansı açıldı

Denizli’nin şansı açıldı

Sayısal Loto’nun 14 Ağustos cumartesi günü gerçekleştirilen çekilişinde, iki talihliden birinin Denizli’nin Çal ilçesinden olduğu belirlenmişti. Süper Loto’nun perşembe günü yapılan çekilişinde büyük ikramiyeyi bilen bir kişinin ise yine Denizli’den olduğu açıklandı.

/ DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2010 Cumartesi, 15:32

Sayısal Loto’nun 14 Ağustos cumartesi günü yapılan çekilişinde, büyük ikramiyeyi iki kişi tutturmuştu. Sayısal Loto çekilişinde, 6 bilen iki talihliden biri, Denizli’nin Çal İlçesi’ndendi. 581 bin 41 TL ikramiye kazanan bu talihlinin kim olduğu henüz belirlenemezken, perşembe günü yapılan Süper Loto çekilişinde de büyük ikramiyeyi bir kişi bildi.

5-6-13-18-25 ve 44 numaralarını bilerek, 6 tutturan ve 2 milyon 792 bin 528 TL ikramiye kazanan talihlinin kuponu, Denizli’nin Saraylar Mahallesi’ndeki Hacı Kaplanlar Camii yanındaki 46 No’lu Milli Piyango Bayii İbrahim Öner’in büfesinden yatırdığı öğrenildi.

Süper Loto’da ikramiye kazanan kuponun yatırıldığı Milli Piyango bayisinin sahibi İbrahim Önel, “Denizli bu günlerde çok şanslı. Geçtiğimiz cumartesi günü, Sayısal Loto, Çal’a isabet etti. Süper Loto’da da büyük ikramiye yine Denizli’ye çıktı. Talihlinin kim olduğunu bilmem mümkün değil. Çünkü, perşembe günü yüzlerce kişi Süper Loto oynadı. Şu ana kadar yanıma gelip, talihli benim diyen olmadı. Kime çıktıysa parasını güle güle harcasın” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı