REKLAMI GEÇ

Devlet Tiyatroları kapalı gişe

Devlet Tiyatroları kapalı gişe

Denizli’nin, ‘devlet’ tiyatrolarına ilgisi şaşırttı. Şu ana kadar sahnelenen 5 eser, kapalı gişe oynadı. Hafta sonu oynanacak oyunun biletleri satışa çıktığı gün tükendi. Yoğun ilgi Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün yüzünü güldürdü. İzmir Denizlililer Derneği üyeleri, DETİ’den özel matine istedi.

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2011 Pazartesi, 18:10

Kasım Ayı ortasında Denizli’de tiyatro ve müzikaller sahnelemeye başlayan Denizli Devlet Tiyatroları’na Denizlili sanatseverler yoğun ilgi gösteriyor.  Önce Kantocu, ardından Vahşet Tanrısı,  Genç Osman ve Elma Hırsızı kentte kapalı gişe oynadı. Hafta sonu sahnelenecek “Berlin’de Soğuk Gece” isimli tiyatro biletleri de satışa çıktığı gün tükendi.

BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ

Yoğun ilgi Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün yüzünü güldürdü. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın devletin tüm sanatsal etkinlikleri için pilot illerden biri olarak belirlediği Denizli, bu konuda ne kadar aç olduğunu DETİ’nin etkinliklerine gösterdiği ilgiyle ortaya koydu. Denizlililerin sanatsal etkinliklere olan ilgisi Devlet Opera ve Baleleri’nin bugün sahneye koyacağı “Don Kişot” adlı gösteride kendini gösterdi. Gösterinin geçen hafta satışa sunulan biletleri iki gün içinde tükendi.

DETİ BİLETLERİNİ NEREDEN ALACAKSINIZ

Biletler, devlet tiyatroları genel müdürlüğünün internet sayfası, Delikliçınar Meydanı’nda bulunan Denizli Tiyatrosu bilet satış noktası ile Pamukkale üniversitesi yerleşkesi içindeki Hasan Kasapoğlu Gösteri Merkezi’nde satılıyor.

İZMİR DD MATİNE İSTEDİ

Yaklaşık 100 kişilik bir kafileyle Denizli’ye gelen İzmir Denizlililer Derneği Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret etti. Kampus turuyla üniversiteyi gezen konuklar Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi ve Spor Tesisleri’ne hayran kaldı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı aracılığıyla Denizli Devlet Tiyatrosu’ndan özel matine talebinde bulundu. Hemşerilerimiz, “Biz memleketimizde devlet tiyatrosu izleme onurunu yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı