REKLAMI GEÇ

Emekli öğretmen 49. kitabını çıkardı

Emekli öğretmen 49. kitabını çıkardı

Denizli Lisesi’nin emekli öğretmenlerinden Mustafa Öselmiş’in 49. kitabı olan “Gönülden Gönüle 1’i tamamladı. Üç yılda hazırlanan kitap, 556 sayfadan oluşuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2014 Pazar, 10:51

Emekli Öğretmen Mustafa Öselmiş kitabında, sosyal hayatta soru sorarak öğretme ve yanlışı ortaya koyarak doğruyu anlatma metodu uyguladığını ifade ettiğini belirtti.

Kitabında din ile ilgili 50 temel konuyu da işlediğini belirten Mustafa Öselmiş, “Günümüz insanı, çevresinde olup bitenden çok fazla etkileniyor. Yanlış olduğunu bile bile yapmaması gereken şeyleri yapıyor, değişik tavırlar sergileyip kendini mutlu etmeye çalışıyor. Kitabımda yer alan konularda, günlük hayatta defalarca karşımıza çıkan sorunlara yaptığım tespitler, ayet ve hadislerle açıklık getirdim. Okurlarımın dikkatini, farklı ama gerekli bir yöne çekmek istedim. Dinimiz ile ilgili bilinmesi gereken 50 temel konuyu da kitabımda işledim. Kitabımın aynı isimle 2. Bölümü de basılacak ” dedi.

Yorumlar

Fikret Sönmez   -  Bağlantı 3 Ağustos 2014, 16:58

Musta Öselmiş beyefendi eski bir dostum.Çalışmalaraından dolyı kendilerini tebrik ediyor selam ve muhabbetlerimi arz ediyorum. Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı