REKLAMI GEÇ

Festival coşkusu Pamukkale Antik Tiyatro’ya taşınıyor

Festival coşkusu Pamukkale Antik Tiyatro’ya taşınıyor

Denizli Belediyesi 10. Uluslar arası Halk Dansları Festivali coşkusu, 2 Temmuz’da Pamukkale Antik Tiyatro’da yapılacak gösteri ile sürecek.

/ DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2010 Perşembe, 17:27

Denizli Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Halk Dansları Festivali büyük bir coşku ile devam ediyor. Kentin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen gösterilere vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 29 Haziran’daki kortej yürüyüşü ile başlayan festivalde, Çınar Meydanı, İncilipınar, Meska Anfi Tiyatro ve Sevindik Mahallesi’nde gerçekleştirilen gösterileri binlerce vatandaş izledi. 10 farklı ülkeden gelen grupların gösterileri büyük beğeni topladı. Endonezya, Romanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Polonya, Filistin, Ukrayna, Yunanistan, Bosna Hersek ve Yakutistan’dan gelen konuk dansçılar ve Denizli Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun performansları nefesleri kesti.

3 Temmuz’a kadar sürecek festivalin 4. Gününde, tüm gruplar Pamukkale Antik Tiyatro’nun muhteşem atmosferinde Denizlililerle buluşacak. 2 Temmuz 2010 Cuma günü saat 21.00’de Pamukkale Antik Tiyatro’da gerçekleştirilecek gösteriyi izlemek isteyenler için Denizli Belediyesi saat 16.00’dan itibaren ücretsiz servis kaldıracak. Çatalçeşme önü, Özel İdare yanı, Eski Öğretmen Evi önü, Pamukkale Üniversitesi girişi, Yenişehir Muhtarlık önü, Demokrasi Meydanı ve Kredi Yurtlar Kurumu önü olarak belirlenen servis noktalarından kalkacak otobüsler vatandaşların ulaşımını sağlayacak.

Festivalin son günü olan 3 Temmuz’da ise festivalin galası, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak. Tüm grupların sahne alacağı gala programı saat 21.00’de başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı