REKLAMI GEÇ

ÖZAY GÖNLÜM UNUTULMADI

ÖZAY GÖNLÜM UNUTULMADI

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, dünyanın 23 ülkesinde konserler verip ülke tanıtımına önemli hizmetlerde bulunan ve türküleriyle Ege’de hoş bir seda bırakan Özay Gönlüm’ü, ölümünün 10. yılında unutmadı.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2010 Pazartesi, 18:07

Kültür Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin tanıtımı kapsamında 9’u Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın 23 farklı ülkesinde Türk Halk Müziği Konseri veren ve 4 bine aşkın halk ezgisini besteleyerek halk müziğine büyük hizmet veren Özay Gönlüm’ü, yakınları ve sevenleri ölümünün 10. yılında yalnız bırakmadı.

Denizli Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Kültür Müdürü Hayrettin Duran, Denizli Belediyesi Konservatuarı sanatçıları ile sevenleri, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde düzenlenen anma programına katıldı.

Denizli Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Kültür Müdürü Hayrettin Duran, Özay Gönlüm`ün, türküleriyle insanların gönlünde hoş bir seda bıraktığını belirterek Ege yöresine ait eserleriyle sadece bölgede değil tüm Türkiye`de sevildiğini söyledi. Anma töreninde konservatuar sanatçıları ve sevenleri sanatçının heykeline çelenk bıraktı. Denizlili sanatçı Özay Gönlüm, 1 Mart 2000`de hayatını kaybetmişti

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü, ünlü sanatçı Gönlüm anısına 3 Mart 2010 Çarşamba günü saat 20.00’da Belediye Sanat Merkezi’nde bir anma gecesi düzenliyor. Gecede, Denizli Belediye Konservatuar sanatçılarından Yeşim Dağlı ve Hakan Eyide’nin seslendireceği Özay Gönlüm türküleriyle sanatçı bir kez daha anılacak. Ücretsiz konsere tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı