REKLAMI GEÇ

RESSAM VALİ’DEN PAMUKKALE TABLOSU

RESSAM VALİ’DEN PAMUKKALE TABLOSU

İl Özel İdaresi tarafından Pamukkale’nin daha çok insan tarafından tanınmasını sağlamak üzere Pamukkale ve Doğal Hayat Fotoğraf Sergisi açıldı. Sergide en çok ilgiyi Vali Yardımcısı Nevzat Sinan’ın Denizli’yi simgeleyen Pamukkale ve horoz resmi çekti.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2011 Cumartesi, 15:04

Denizli’de İl Özel İdaresi tarafından Pamukkale’nin daha çok insan tarafından tanınmasını sağlamak üzere Pamukkale ve Doğal Hayat Fotoğraf Sergisi açıldı. İl Özel İdaresi’nin fotoğraf sanatçısı Mehmet Çakır tarafından çekilen fotoğraflardan oluşturduğu Pamukkale ve Doğal Hayat Fotoğraf Sergisi, Sümer Park Avm’de beğeniye sunuldu.

Serginin açılışına Vali Yardımcıları Halil İbrahim Ertekin, Ekrem Erdoğan, Nevzat Sinan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile davetliler katıldı. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Unesco’nun Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale fotoğraflarının daha sonra İstanbul Atatürk Havalimanı ve Antalya Havalimanı’nda sergileneceğini belirtti.

İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin de Pamukkale ve Doğal Hayat Fotoğraf Sergisi’nin yurt dışındaki havaalanlarında da açılması için çalışmalar yapıldığını bildirdi. Pamukkale’nin 100 fotoğrafının yer aldığı sergide traverten ve antik yerlerin yanı sıra doğal hayattan da kareler bulunuyor. Sergide, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan’ın Denizli’yi simgeleyen Pamukkale ve horoz resmi de yer alıyor. Sergi, 1 – 5 Temmuz tarihleri arasında Sümer Park Avm’de gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı