REKLAMI GEÇ

Ritmik 1 birincilik 3 dördüncülük aldı

Ritmik 1 birincilik 3 dördüncülük aldı

Ritmik Dans Gençlik ve Spor Kulübü Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ulusal müzik yarışmasında 15-20 yaş arası solist kadınlarda Türkiye birincisi oldu. Solist Emre Gülenler 20-30 yaş solo seste, Berat Kandemir solo çalgıda 4. Olurken Ritmik korosu da Türkiye dördüncüsü oldu.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2011 Perşembe, 11:08

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği kulüp, dernek, kurum ve kuruluşlar arası 15-20, 20-30 yaş solist, solo çalgı ve toplu icra Türk Halk Müziği yarışmasında grup finallerinde İzmit bölgede birinci olan Ritmikdans Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Türkiye finalleri için Nevşehir’e gitti.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan yarışmada, solist, solo çalgı ve toplu icra Türk Halk Müziği Türkiye finaline, 20 ilden toplam 38 kulüp, dernek ile kurum ve kuruluş katıldı.  TRT’nin yanı sıra çeşitli üniversitelerden öğretim görevlilerinin jüri üyeliğini yaptığı finalde, 15-20 yaş solist kadınlarda Denizli Ritmik Dans Gençlik ve Spor Kulübü’nden Ebru Ertaş, Türkiye Birinciliğini kazanırken, 20-30 yaş solo seste M. Emre Gülenler, solo çalgı da Berat Kandemir ve toplu icrada Türkiye dördüncülüğünü kazandılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı