REKLAMI GEÇ

Denizlililer, Ceceli ile coşacak

Denizlililer, Ceceli ile coşacak

Sevilen pop Müzik Sanatçısı Mustafa Ceceli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği’nde konser verecek.

/ DENİZLİHABER / 22 Nisan 2013 Pazartesi, 18:46

Denizli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü popçu Mustafa Ceceli’yi Denizli’ye getiriyor.

Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde yarın saat 20:30’da başlayacak ücretsiz konsere tüm Denizlilileri davet eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan “Bayram coşkusunu birlikte yaşamak için herkesi konsere davet ediyorum” dedi.

Denizli Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşamak için güzel bir organizasyona imza attığını belirten Başkan Zolan “Her bayram olduğu gibi , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da ücretsiz konser etkinliği düzenleyeceğiz. Bu yıl gençlerimizin ve çocuklarımızın yoğun talebi doğrultusunda Türk Pop Müziğin başarılı ismi Mustafa Ceceli’yi Denizlililerle buluşturuyoruz” dedi.

Konserin 20.30’da başlayacağını da hatırlatan Başkan Zolan,” Gençlerimizin çocuklarımızın isteklerini göz önüne alarak gerçekleştirdiğimiz ücretsiz konserimiz Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde yarın saat 20:30’da başlayacak. Gençlerimizin çocuklarımızın farklı bir gün geçirmesini istedik. Bu bayram coşkusunu birlikte yaşamak için herkesi konsere bekliyorum. Şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı