REKLAMI GEÇ

Bu haberi okumadan yılbaşı programı yapmayın

Bu haberi okumadan yılbaşı programı yapmayın

Denizlihaber.com, yaklaşan yeni yıl öncesinde sizler için araştırdı. “Yeni yıla nerede gireyim”, “Sevdiğime nasıl bir hediye alayım?” “Bu özel geceye nasıl hazırlanayım?” diye düşünüyor ve bir karar vermediyseniz, bu haber sizin için.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2018 Pazartesi, 09:40

Denizlihaber.com, “yılbaşı eğlenceleri için nereye gidilir, ne alınır, nasıl hazırlanılır?” sorularının yanıtını yine sizler için araştırdı. Arkadaşlarımız YILBAŞI ÖZEL için kentteki otel ve eğlence mekanlarını araştırdı. İşte Denizlihaber.com okurlarına birbirinden hoş yılbaşı alternatifleri.

COLOSSAE THERMAL HOTEL’DE
ÇİFTE GALALI YENİ YIL EĞLENCESİ
Colossae Thermal Hotel bu yıl geleneğini sürdürüyor, iki ayrı salonda iki ayrı programla yılbaşı galası düzenliyor. Colossae’nın yılbaşı için hazırlanan gala salonlarından birinde Ayşen Birgör, diğerinde ise Neva Edizel sahne alacak. Colassae Thermal Hotel’in her iki salonunda da gala gelenek olduğu üzere saat 20.00’de başlayacak. Yemek müziği eşliğinde eşsiz lezzetler sunulacak, ardından da yeni yıl coşkusu başlayacak. Ünlü sanatçılara muhteşem orkestra eşlik edecek, dans şovları ve oryantal gecenizi renklendirecek.

DEĞİRMENDE ALABALIK RESTORAN’DAN
EĞLENCEYE DAVET VAR
Yeni yılı doğa ile iç içe bir mekanda, ünlü sanatçıların verdiği renk, balık ve eşsiz menüsünün bıraktığı tat ile karşılamak isteyenlere Değirmende Alabalık Restoran’dan davet var. Değirmende Alabalık Restoran’ın yılbaşı özel programında, Denizli’nin önemli sesleri Selinay Bıyık, Arda Aktaşoğlu ile Mustafa Öztürkmen sahne alacak. Üç önemli sanatçı konuklarına unutamayacakları bir müzik ziyafeti sunarken, davetliler 2019’u oryantal sanatçının eşsiz dansları eşliğinde karşılayacak. Değirmende Alabalık Restaurant, yeni yıl akşamı konuklarına yalnızca müzik ziyafeti sunmayacak. Yılbaşına özel hazırlanan menü, davetliler için tam bir ziyafet olacak.

H&M GÜZELLİK MERKEZİ İLE
GÜZELLİĞİNİZE GÜZELLİK KATIN
Tüm özel günlere olduğu gibi yeni yıl gecesine de özel hazırlanarak, kendini çok özel hissetmek isteyenlerin adresi ise H&M Güzellik Merkezi olacak. 28 Nisan 2014 yılında Meryem-Hakan İmal çifti tarafından kurulan H&M Güzellik Salonu, güler yüzü hizmeti ve kanıtlanmış kalitesi ile Denizlili kadınların vazgeçilmezleri arasına girdi, bu yerini her geçen gün daha da perçinliyor. Yeni yıl akşamı kendinizi şımartmak ve her zamankinden farklı görünmek isteyenler için H&M Güzellik Merkezi’nin çok özel kampanyaları ve hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

RENES RESTORAN’DAN MUHTEŞEM DAVET
2019’a nezih bir mekanda, bir yandan ünlü sanatçıların sahne aldığı muhteşem bir program eşliğinde, damağınızda muhteşem tatlar bırakan zengin bir menü ile girmek istiyorsanız, size bir önerimiz de Renes Restoran olacak. 2018’e veda 2019’a merhaba gecesi için “Türk-Yunan taverna” konseptinde muhteşem bir yılbaşı balosu hazırlayan Renes Restoran’da eşsiz sesleri ve sahne performanslarıyla Buzuki Niko ile Yağmur, misafirlere tam bir müzik ziyafeti sunacak. Renes misafirleri özel oryantal şov, sirtaki ve tabak kırma ile gecenin tadını çıkaracak.

HEDİYELEŞMEK GÜZELDİR
YILIN SON RAKİPSİZ KAMPANYASI
Yeni yıl hediyesi ile sevdiğinizi sevindirmek istiyorsanız, Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan KİP’e uğramadan sakın karar vermeyin. “Hediyeleşmek güzeldir” sloganıyla yeni yıl için muhteşem kampanyalar hazırlayan Kip, yeni yıl öncesinde hazırladığı “Yeni yıl paketi” ile müşterilerine inanılmaz fırsatlar sunuyor. 129 liradan başlayan fiyatlarla “gömlek-kıravat”, “triko-triko yelek” konseptli hediye paketleri sunan KİP Mağazası, özellikle son dönemlerin modası triko yeleklerde hayli iddialı. KİP Mağazası’nın yeni yıl öncesi müşterilerine sunduğunu önemli imkanlardan biri de ikinci üründe yüzde 50 indirim imkanı. Bu kampanya ile 750 liralık ürün alan KİP müşterisi, 500 lira ödeme yaparak mağazadan ayrılabiliyor.

DOWNTOWN HOUSE YILBAŞI’NDA SOKAK HAVASI YAŞATACAK
Yılbaşında şehrin merkezinde girmek isteyenler! Downtown House, Denizlililer için, midyecisiyle, kestanecisiyle yılbaşı programını tam anlamıyla bir sokak konseptinde hazırlıyor. Downtown House’da, pop-corn satıcısından midyeciye, kestane kebaptan sucuk ekmeğe seyyar arabalarıyla sokak satılıcılarının arasına serpiştirilmiş varillerin bistro görevini göreceği Restoran-House bölümünde başlayacak yılbaşı kutlamasını, DJ performansları renklendirecek. Saat 21.30’da başlayacak yılbaşı galasında, yılın son saatlerini Pal Nostalji Radyosu’nun Genel Yayın Yönetmeni Fikret Kocamaz’ın yanı sıra DJ İlkim perfomanslarıyla ısıtacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde Downtown House müşterilerini Perfomans Salonu’nda YARABAND konseri bekliyor. Yalnızca Downtown House’da sahne alan İzmirli grup Denizlili müzikseverlerin büyük beğenisini topluyor. Muhteşem müzik ve seslerinin yanı sıra eğlenceli sahne perfomanslarıyla her seferinde izleyenlerinden tam puan almayı beceren YARABAND bile tek başına Down Town’ı tercih etmek için yeterli gözüküyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı