REKLAMI GEÇ

Bu takım Süper Lig’e çıkmalı!

20 Aralık 2011 Salı

Merhaba sevgili okurlar;

Akhisar deplasmanında 2 puan kaybeden Horozlar, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Gaziantep Belediye maçında 1 puan kazandı!  “Kazandı” diyorum, çünkü galibiyete yakın taraf Antep ekibiydi.

Son 5 haftada 11 puan aldık. Kötü bir performans asla değil. Ligin 2. yarısı için umut verici bir performans. Bu umut taraftarımızda var. Peki başka kimlerde olmalı?

Başta yönetimimizde, şehrimizin yöneticileri ve işadamlarımızda!

Uzun lafın kısası takıma takviye şart. Oyunculara olan mevcut borçlar ile yeni transferlerin doğuracağı ek maliyet toparlanmalı., hamleler yapılmalı. Nokta transferler şart! 5 ya da 6 futbolcu, ama “direkt ilk 11 de oynayabilecek” futbolcular gerekli. Kaleye, stopere, santrafor mevkiine ve kanatlara. Bu transferleri yapabilirsek en azından ilk 6 ‘dan Play-off a kalıp, oradan da inşallah Süper Lig ‘e çıkarız. Çıkmalıyız da! Bu işin maliyeti ve transfer listesi belli. Geriye kalan,  “kaynağı bulabilmek”. Bu kaynak Denizli ‘de mevcut. Denizlimiz bu kapasitede ve bu potansiyele sahip. Yeter ki istensin.

Bank Asya ‘da bir sene daha kalmak kulübün borcuna artı 7-8 milyon lira daha demek. Bu gün yatırılacak 3-4 milyon liralık bir kaynak ise; doğru hamlelerle Süper Lig demek!

Teknik direktörümüzde ve takımımızda bu ışık var. Yönetim, sanayici ve işadamlarımız ve de Denizli Belediyesi artık çözüm merciidir.

“Vizyonkent Denizli”, “Liderken Denizli”,”Dünya şehri Denizli” diyeceksiniz; şehrin tek markası ve en önemli temsilcisi Denizlispor Bank Asya Liginde mücadele edecek. Olur mu hiç? Tezat değil mi? Allah Aşkına sayın büyükler ve yetkililer… Saygılarımla.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı