REKLAMI GEÇ

TEBRİKLER GÜRAY’ A

17 Ocak 2012 Salı

4 haftada 10 puan, hedefiyle başladığımız ligin 2. yarısındaki ilk maçımızdan 1 puan mı aldık? Yoksa 2 puan mı kaybettik?

Maça çok tutuk başlayan takımımız, özellikle attığı golden sonra oyun hâkimiyetini hep elinde tuttu. Çok pas yaptı. Ancak göze hoş gelen bu oyun rakibin ceza sahasına kadar gidebildi. Son vuruşlar maalesef çok başarısızdı. Taki Ragıp’ın nefis golüne kadar. Zaten gol de uzaktan bir şutla geldi. Sorun şu ki, Denizlispor’un hala çözülemeyen golcü eksikliği gözle görülür bir şekilde devam etmekte. Çözülmediği müddetçe de topu oynayan taraf oluruz ancak galibiyetlere hasret kalırız.

Puan cetvelinde hala dipte olduğumuzu düşünürsek beraberlikler bize yetmez. Söz kesildiği halde, transferi bitirilemeyen Adem Büyük için üzülmemek elde değil.

Beraberliği yakaladıktan sonra maçın bitimine daha 4 dakika vardı. Gol sevincini kendi yedek kulübesiyle paylaşmak varken, rakip takımın menajerini itip yere düşürerek kutlayan Güray’a tebrikler. Sayesinde 4 dakikalık uzatma çıkarttığı kargaşada eriyip gitti.Kırmızı kartı da gördü. Maç boyunca bir tane orta yapamayan, yapmaya çalıştığı her orta önünde ki rakibinden dönen Güray’ın alacağı 3-4 maçlık beklide 5 maçlık ceza, kendisine kesinlikle bedellendirilmelidir. Böyle profesyonellik böyle futbolculuk olamaz!

Osman Özköylü Hoca’nın, enerjisi ve itici gücü kadro eksikliğine rağmen takımı iyi götürüyor. Yönetimin de acilen ve sürekli olarak hocamıza ayak uydurması gerekiyor. Şu an geç değil ancak yarın çok geç olabilir!!!

Bu haftaki Göztepe deplasmanı artık 3 puan hasretini bitirmeli. Adana maçında oyunun büyük bölümünde oynadığımız futbolu İzmir’de de oynayabilirsek galibiyete yürekten inanıyorum.

İlk 6 ya girmek çok uzak bir hedef değil. 9 puanlık fark kalan 17 maçta kapanmayacak fark değil. Bunu yönetimin istemesi lazım. Bu çok açık ve net!

İzmir deplasmanın da taraftar desteğine çok ihtiyaç var. Taraftar var ama taraftarları deplasmana götürecek otobüs yeterli sayı da yok. Rize’ye, Giresun’a, Adana’ya otobüs ayarlanmaması normal karşılanabilinir. Ancak İzmir’ e mümkün olduğunca fazla taraftar götürmek yönetimimizin bu hafta sonu halletmesi gereken önemli bir çalışma olacaktır.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı