REKLAMI GEÇ

SKORDA DEĞİL TRİBÜNDE BERABERLİK

23 Ocak 2012 Pazartesi

Beraberlik serimiz devam ediyor. Göztepe deplasmanından 1 puanla döndük. Bizim için kötünün iyisi. Önümüzdeki iki maç, Elazığspor ve Kasımpaşa deplasmanından alacağımız puan ya da puanlar bu seneki kaderimizi büyük ölçüde belirleyecek.

Her iki takımın da ligin zirvesinde olduğunu düşünürsek işimizin daha da zorlaştığını net bir şekilde görmekteyiz. Devre arası transfer takviyelerini yeterince yapamadığımızı daha önce de yazmıştım. Maçlar oynandıkça bu durum açıkça ortaya çıkıyor.

1-0 öne geçtiğimiz Göztepe maçında golü yiyene kadar resmen yaslandık. Bunu anlamak mümkün değil! 1-1 den sonra da daha çok hücuma çıktık! Galibiyeti kovaladık. Hücuma çıkmak için, rakibi baskı altına almak için illa gol yemek mi lazım? Hocamızın taktiği midir yoksa futbolcu psikolojisi midir ya da bu takımla ancak bu kadar mı olur diye düşündüğüm zaman yine başa dönüyorum.

İyi oyun ve iyi skor, kapasitesi ve potansiyeli yüksek futbolcularla alınır. Takımımızda da böyle oyuncuların sayısı çok az. Maalesef bu sayıyı, yönetimimiz arttıramadı. Beraberlikler Denizlispor‘u bir yere ulaştırmayacak. Ancak bulunduğu yerde idare ettirecektir. Şu da kesindir ki bir hedef varsa, uzun soluklu galibiyet serisine ihtiyaç vardır.

Beraberliği, skorda değil de, tribünlerimizde yakalamalıyız. Göztepe deplasmanında yaşananlar hiç hoş değil. İki taraftar grubumuzun o veya bu sebeple hem de deplasmanda birbirine girmesi sonucu bir taraftarımızın kırık bira şişesiyle yaralanması açıklanamaz, anlatılamaz. Olayı gerçekleştiren şahıslardır, ancak Denizlispor taraftarına mal edilir.
‘Denizlililer birbirini yaralamış ‘ diye alay konusu olursunuz. Kim bilir belki de oldunuz. Aslında, olduk.

Bu iki grup arasındaki husumeti, gerginliği ortadan kaldırmak gerekir. Tribün liderlerinin bu günü kadar bunu başaramadıkları görülüyor, bu durumda yönetimimiz, sayın emniyet müdürümüz hatta ve hatta belediye başkanımız ile sayın valimiz devreye girebilir. İlerleyen günlerde daha vahim olayları yaşamamak için.

Taraftar grupları her deplasman öncesi yönetimi otobüs temin etmediği için eleştiriyordu.
Peki, bu yaşanan olay kimi haklı çıkarıyor? İnsanın kendi kendine ettiğini başkası yapamazmış. Elazığspor maçında birlik içinde kenetlenerek büyük bir coşkuyla takımımızı destekleyelim, tribünler olarak hep bu şekilde anılalım. İnşallah bir de 3 puan alalım.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı