REKLAMI GEÇ

EMİN OL VE GÜVEN

5 Ocak 2012 Perşembe

Horozda, sular duruldu gibi.  13 Ocak bekleniyor. Futbolculara alacakları ödenecek.  Genel olarak, olumlu bir hava var.  Yönetim kendinden emin gibi,  rahat olun diyor.   Takımın havası da iyi.  Demek ki,  futbolcular da yönetimine inanmış.  Harika!  Üstüne, 3 futbolcu transfer edilmiş.  Özellikle,  Dilaver geçen seneden beri istediğimiz bir oyuncu.  Duran toplarda ve frikiklerde başarılı. Kritik gollerin adamı. Geçen sezon Samsun’ da önemli gollere imza attı.  Şampiyonluk yaşadı.

Ancak,  kale ve ileri uçta yetersiziz. Gohou  problemli. Bu mevkilere de takviye şart.  Hatta forvete 2 transfer ihtiyaç.  Kaleci takviyesi de gerekli. Olmazsa olmazımızdır. Aksi halde,  play-off  da hayal olur.

Peki, sezon sonuna kadar bir daha para krizi yaşanmayacak mı? Yönetim, bundan emin mi? Farz edelim emin. O zaman neden bu başkanlık krizi yaşandı? Yönetim, önce kendinden emin olmalı.  2. planda başka makamlara güvenmeli!  Kaldı ki, o makamlar için Denizlispor, zaten maalesef  2. planda.

Futbolcular da, yönetimine inanmalı, güvenmeli.  Sizler sürekli,  federasyona başvurursanız,  bu sefer de taraftar sizlere güvenmez, inanmaz.  Nitekim, Hasan Başkan istifa ederken, Antep Belediye maçının, para krizi yüzünden kazanılamadığını ima etti. 2 puan kaybına lüksümüz var mıydı?   Gerçi ben o gün mağlup olmadığımıza şükrediyorum.  Taraftarınızın ve Denizli’nin güvenini kaybetmeyin arkadaşlar.  Şu an kaybedilmiş, bir şey yok.  Durumu düzeltme ve iyileştirme şansınız var. Bunu başarın.  Paranızı nasıl olsa alacağınızı siz de çok iyi biliyorsunuz.

Ben, Osman Hocamıza güveniyorum.  İyi bir ivme yakaladı.  Hoca’ya gölge edilmezse  en azından  play off u  yakalarız.  Süper Ligden başka şansımız yok.  Muhakkak çıkmalıyız.  Aksi halde,  daha  çoook  para krizleri  yaşar  bu kulüp.  Hem de çok daha büyüklerini!  Tüm Denizli bundan emin olsun!

Önceki yıllarda, defalarca dipten gelen dalga olup, ligde kaldık.  Bu sene de, dipten gelen dalga  şampiyon olacak. Olmalı.  2006 yılını hala gururla hatırlarız.  O seneki  birliktelik, şehrin kenetlenmesi,  bugün de sağlanmalı!!  İşte o zaman emin olunuz ki şampiyonluk gelecektir.  2006 da ki gibi, belediye başkanımız;  Denizlispor’umuza, acaba galibiyet pirimi, ya da şampiyonluk pirimi vaad edip, dağıtır mı?    Ne dersiniz? İşte  bundan  emin  değilim!!!!

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı