REKLAMI GEÇ

KURBANLIK VEKALETİ SADECE 500 LİRA

22 Ağustos 2017 Salı

Evet; yanlış duymadınız… Kurban ibadetini yerine getirmenin hazzını yaşamak; ihtiyaç sahiplerine bir yıl boyunca misafir olmak ve sofralarını şenlendirmek isteyenler için kurbanlık vekaleti vermenin bedeli sadece 500 lira.

500 lira tutarındaki fiyat; kurbanının yurt dışında kesilip dağıtılmasını isteyenler için geçerli. Eğer bir kişi; benim kurbanım yurt içinde kesilsin ve dağıtılsın diye arzu ediyorsa; gözden çıkaracağı bedel; yine sadece 735.- lira.

Bir kolaylık daha var: Vekaletlerini kredi kartı ile yapmak isteyenler için 4 taksit imkanı da sunuyoruz.

Kredi kartı ile vekalet vermek isteyenlerin Kızılay Denizli Şubesine teşrif edip çayını, kahvesini sıcak bir sohbet eşliğinde yudumlayıp; bize misafir olması gerekiyor.

Nakit verilecek vekaletlerde ise; muhterem halkımızın; yine Kızılay Denizli şubesine ziyarette bulunma alternatifi olduğu gibi; rahatsızlığı veya iş yoğunluğu sebebiyle bizi ev veya işyerlerine davet ederek vekalet vermeleri de mümkün. Bu taktirde çay veya kahve ikram etme yükümlülüğü ev sahibine yükleniyor…

Kızılay Denizli Şubesi’nin adresini bilmiyor musunuz? Ben size tarif edeyim: Yeraltı şehir müzesi yapılmak için yıkılan Kız Meslek Lisesi var ya? Hani, şimdi otopark olarak kullanılıyor. Oraya gelip de; sırtınızı Gazi İlkokulu’na döndüğünüzde; karşınızda Kızılay Derneği binasını göreceksiniz.

Önümüzdeki sene 150. yaşını idrak edecek olan Kızılay şubeleri sizleri bekliyor. Bu şubeler ne bana ait, ne de yönetim kurulu üyelerine… Bu şubeler tüm milletimizin ve dolayısıyla tüm Denizli halkının. Bizler orada sizlerin hademesi veya hadimiyiz. Dolayısıyla gelin, oturun, dinlenin, arkadaşlarınızla buluşun, çay-kahve, Kızılay maden suyu yudumlayın, sohbet edin, sahip çıkın.

Malum olduğu üzere; Kızılay şube başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hiç bir şekilde maaş ve ücret almazlar. Gönüllü olarak çalışırlar. Her isteyen vatandaş “Kızılay Gönüllüsü” olabilir. Gelin; siz de Kızılay Gönüllüsü olun. Irk, din, dil, mezhep, siyasi görüş, cinsiyet farkı gözetmeksizin; zor duruma düşen herkesin elinden tutmanın manevi doyumuna ulaşın.

Eyvah. Telefon numaramızı vermeyi unuttum: 0(258)264 43 43

Kurban Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Daha nice bayramlara halkımız, milletimiz, ülkemiz ve İslam Alemi’nin esenlik, barış ve huzur içinde ulaşmasını niyaz ediyorum.

NOT: Kurban Bayramı’nda Kızılay Genel Merkezi tarafından Filistin ve Kudüs’te vazifelendirildim. İnşallah gider ve dönersek; sizlerle izlenimlerimi paylaşmak üzere; dualarınızı beklerim.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Erdal Otçu   -  Bağlantı 24 Ağustos 2017, 14:15

Kesilen kurbanlıklar büyükbaş hayvan olup; 7 kişi birleşerek kesildiğinden ; bir büyükbaş hayvan bedeli ortalama 5145 liradır.Dolayısıyla 5145 lira 7 hisseye bölündüğünde 735 lira yapmaktadır.Hayvan alımlarını Et ve Süt Kurumu yapmaktadır.Selamlar.

Asım   -  Bağlantı 22 Ağustos 2017, 10:18

İyi günler. Kurban fiyatının yurt içi ve yurt dışında bu kadar olmasını neye bağlıyorsunuz? Yine piyasada 1200 TL den başlayan kurban fiyatlarının Kızılayda 735 TL olmasının mantığı nedir?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı