REKLAMI GEÇ

Akakça birinci seçildi

Akakça birinci seçildi

Ulusal katılımlı, ‘Doğa yeniden uyanıyor’ konulu fotoğraf yarışmasında, Denizlili Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça, birinci seçildi.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2009 Cuma, 18:38

Ulusal katılımlı, “Doğa yeniden uyanıyor’ konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Foto Alem Fotoğraf Paylaşım sitesi tarafından düzenlenen ve TEMA Vakfı’nın da desteklediği yarışma, doğanın korunması ve kollanması bilincini geliştirmeyi ve yaymayı, fotoğrafçı gözüyle bu güzellikleri paylaşması amaçlıyordu. Tüm Türkiye’den yüzlerce fotoğrafçının katıldığı yaklaşık 1000 fotoğrafın gönderildiği yarışmada, birinciliği Denizli’den Zeki Akakça elde etti. Yarışmaya katılan fotoğraflar, Türkiye’de fotoğraf alanında yetkin isimler olan Özer Kanburoğlu, Emre İkizler, Serhan Aksoy ve Recep Dönmez tarafından değerlendirildi. < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Güne Karşı adlı fotoğrafı ile birinci olan Denizlili fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça’yı, Mor Ötesi isimli fotoğrafıyla Kemal Eminoğlu takip etti. Yarışmada üçüncülüğü ise Kurtcuk adlı fotoğrafıyla Mete Kışlal aldı. Yarışmada, 47 fotoğraf sergilenmeye değer bulundu. Yarışmada dereceye giren ve sergileme alan fotoğraflar, bir kitapta toplanacak.

Yorumlar

serhat   -  Bağlantı 14 Kasım 2013, 00:07

evet

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı