REKLAMI GEÇ

CAN SİNANOĞLU’NUN İKİNCİ ŞİİR KİTABI ÇIKTI

CAN SİNANOĞLU’NUN İKİNCİ ŞİİR KİTABI ÇIKTI

Uzun yıllar gazetecilik yapan ve halen Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi’nde Psikolog olarak görev yapan Can Sinanoğlu’nun ‘Bir Kuşu Dilinden Öpmek’ adlı şiir kitabı çıktı.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2010 Çarşamba, 18:22

Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra Denizli medyasında uzun yıllar çalışan ve son olarak Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda Psikolog olarak görev yapan 40 yaşındaki Can Sinanoğlu’nun ikinci kitabı Bir Kuşu Dilinden Öpmek, Artshop Yayınları tarafından basıldı.

İçerisinde 26 şiirin bulunduğu 55 sayfadan oluşan kitap, şairin 2006 yılında Hasan Bayrı Şiir Yarışması’nda ikinci olan şiirinin adını taşıyor. Kitapta ayrıca şairin 2007 yılında aynı yarışmada birincilik ödülü alan ‘Siz-II’ adlı eseri de yer alıyor. Bir Kuşu Dilinden Öpmek, Varlık, Kitap-lık, Sunak, Akköy, Lacivert, Karakalem, Alaz, Sincan İstasyonu, Andız, Ünlem ve Kum Edebiyat Dergilerinde yayınlanan şiirlerden oluşurken, bin adet basılan kitabın ön kapak görseli, ödüllü karikatürist Mehmet Selçuk imzasını taşıyor. Şairin arka kapakta yer alan fotoğrafı ise tanınmış fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ’a ait.

Kitabını ailesine ve tüm dostlarına adadığını belirten Can Sinanoğlu, halen 2011 yılında basılmasını planladığı bir roman üzerinde çalışıyor. Sinanoğlu’nun ilk kitabı olan Hastalıklı Gezginin Seyir Defteri 2004 yılında basılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı