REKLAMI GEÇ

Tamgalar Dengizli 3.’lük ödülü aldı

Tamgalar Dengizli 3.’lük ödülü aldı

Bir süre önce yaşamını yitiren yapımcı Servet Somuncuoğlu’nun çekimlerini Denizli’de gerçekleştirdiği Tamgalar Dengizli Belgeseli, Altınsafran Belgesel Film Festivali’nde Profesyonel Film Kateforisi’nde 3.’lük ödülüne layık görüldü.

/ DENİZLİHABER / 6 Eylül 2013 Cuma, 17:46

Tamgalar Dengizli Belgeseli, katıldığı ilk uluslararası Belgesel Film Festivali olan Altınsafran Belgesel Film Festivali’nin yarışma bölümünde Profesyonel Film Kateforisi’nde 3.’lük ödülü aldı. Filmin Yönetmeni Servet Somuncuoğlu, yaklaşık bir ay önce 49 yaşında yaşamını yitirmişti.

TRT’de uzun yıllar prodüktörlük görevini yürüten Somuncuoğlu, “Tarihin Büyük İhanetleri”, “Günle Gelen”, “Günün İçinden”, “Müzikli Edebiyat” ve “Yeni Bakışlar” isimli birçok programa adını yazdırdı.

1 YIL DENİZLİ’DE BELGESEL ÇEKTİ
Somuncuoğlu’nun son belgesel çalışması Denizli’de hazırladığı “Tamgalar Dengizli” isimli 3 bölümlük yapımdı. Somuncuoğlu, bu belgeseli hazırlamak için yaklaşık 1 yıl Denizli’yi karış karış gezdi. Somuncuoğlu’na bu çalışmalar boyunca denizlihaber.com’un Gezenin Günlüğü yazılarıyla takip edilen üyesi Zeki Akakça rehberlik etmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı