REKLAMI GEÇ

DOSEV ÇÖKELEZ’E TIRMANDI

DOSEV ÇÖKELEZ’E TIRMANDI

Denizli Doğa Sevenler Derneği (DOSEV) üyesi ve doğa yürüyüşü sorumlusu Ümit Şıracı, 23 Nisan’da Büyük Çökelez Dağı’na zirve tırmanışı yaptıklarını bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2011 Pazartesi, 16:33

Şıracı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı dolasıyla DOSEV üyelerinin Bermant Sigorta sponsorluğunda Büyük Çökelez Dağı zirvesine tırmandığını belirtti. Büyük Çökelez Dağı tırmanışının Peynirciler köyünden başlayarak Mahmutgazi köyünde son bulduğunu dile getiren Şıracı, “Zirve yürüyüş programı içerisinde Elez Gazi mezarı ve Mahmut Gazi türbesi ziyaretleri yapıldı. Zirvede Türk bayrağı ve Atatürk posteri açıldı. Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu” diye konuştu.

Yürüyüşe sponsor olan sigortanın yetkilisi Cevat Fahri Bermant da, firmalarının 50. yılını çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirterek, “DOSEV önderliğinde önceki milli bayramlarımızda Honaz ve Karcı Dağı zirvesine çıktık. 23 Nisan günü Büyük Çökelez Dağı’nın zirvesine tırmandık ve zirvede Türk bayrağımızı, ulu önder Atatürk’ün posterini dalgalandırdık” dedi. Bermant, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Babadağ zirvesine çıkacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı