REKLAMI GEÇ

DOSEV’DEN FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ

DOSEV’DEN FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ

DOSEV (Denizli Doğa Devenler Derneği) Denizli’nin değişik bölgelerine düzenlediği, doğa yürüyüşleri ve gezile faaliyetlerine, bir yeni faaliyet dalı daha ekledi. DOSEV’in 15 üyesi, fotoğrafçılık eğitimi aldı.

/ DENİZLİHABER / 22 Nisan 2011 Cuma, 17:56

Denizli’nin az bilinen doğal ve tarihi bölgelerine yapılan gezilerde, katılımcıların gördüklerini, daha anlamlı ve estetik değerde görüntülemeleri, çekilen fotoğrafların geniş kesimlerce keyifle izlenebilmesi amacıyla, DOSEV etkinlik katılımcılarına, temel seviyede fotoğraf bilgisi ile çekimler için “Temel Fotoğrafçılık Eğitim Semineri” düzenledi.

Doğa gezilerine katılan ve fotoğrafa meraklı olan dernek üyeleri ve yürüyüş katılımcılarına yönelik olarak düzenlenen “Temel Fotoğrafçılık Eğitim Semineri”, 5 hafta sürdü ve toplamda 20 saat salonda teorik eğitim ve 1 tam gün alanda uygulama çalışması olarak gerçekleştirildi.

Eğitim semineri; farklı meslek grupları ve farklı kesimlerden 15 katılımcı ile tamamlandı. Eğitim semineri sonrasında, DOSEV Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Şıracı ve Başkan Yardımcısı Nesimi Yurdakul ve Eğitim Semineri Sorumlusu Zeki Akakça, çalışmalara eksiksiz katılan ve başarılı olanlara katılım belgelerini verdi.

DOSEV Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Şıracı, “Derneğimiz doğa ve çevre tanıma gezileri yapmakta, ayrıca az bilinen tarihi mekanlara ilgi çekmek için fotoğraflarla onlara dair farkındalık yaratmaya çalışmaktadır. Bu çalışmalarımızda bizlerle beraber olan ve fotoğraf çeken katılımcılarımız ile üyelerimizin bu konuda daha bilinçli ve etkili olabilmelerini sağlamak amaçlı temel seviyede ‘fotoğrafçılık eğitim semineri’ yapma kararı aldık. Eğitim çalışmamız için Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça’dan yardım alarak etkinliğimizi hayata geçirdik. Üye ve katılımcılarımızın, bundan sonraki fotoğraflarının daha etkili ve estetik kaygılı olacağını biliyorum. Buna benzer çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek. Talep olursa, temel fotoğrafçılık eğitim seminerimizin ikincisini de açacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı