REKLAMI GEÇ

Kurtcebe Denizli’ye geliyor

Kurtcebe Denizli’ye geliyor

Gırgır Dergisi’nin efsanevi çizeri, Gaddar Davut ve Mokok’un yaratıcısı ve Nazım Hikmet’in Kuvayi-Milliye’sini resimleyen ünlü karikatürcü Nuri Kurtcebe Denizli’ye geliyor. Kurtcebe, Cumartesi günü saat 14:00’da Halikarnas Kitabevi’nde imza günü ve söyleşi düzenleyecek.

/ DENİZLİHABER / 6 Haziran 2013 Perşembe, 12:06

Efsane mizah dergisi Gırgır’ın ilk kadrosunda yer alan, yıllarca mizahseverlere Gaddar Davut ve Mokok tiplemeleriyle karikatürü ve çizgi romanı sevdiren;başta Cumhuriyet Gazetesi olmak üzere bir çok gazetede Atatürk’ün Nutuk ve özdeyişlerinden yola çıkarak karikatürler çizen Kurtcebe; 8 Haziran 2013 Cumartesi günü saat:14.00-17.00 saatleri arasında, Halikarnas Kitabevi’nde mizahseverlerle imza ve söyleşide buluşacak.

İlkokul yıllarının Denizli’de geçtiğini ve o yılların kendisinde önemli ve güzel izler bıraktığını belirten Kurtcebe, “Yıllar sonra sokaklarında top oynadığım,çocukluk yıllarımın en güzel günlerini geçirdiğim güzel Denizli’ye gelecek olmanın heyecanı içindeyim.Bununla birlikte;şu anda Çanakkale Destanımızı resimliyorum,çocuklarımıza bırakacağımız en güzel mirasın sanatımız olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı