REKLAMI GEÇ

Huzurevine ‘Alın teri’ katkısı

Huzurevine ‘Alın teri’ katkısı

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından desteklenen Mahmut Yılmaz’ın ‘Alın Teri’ konulu fotoğraf sergisi Forum Çamlık’ta açıldı. Sergiden elde edilen gelir, Denizli Huzurevi’ne bağışlanacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2014 Cumartesi, 10:32

‘Alın Teri’ sergisinin açılışına Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert ve Forum Çamlık Müdürü Emre Uyar ile davetliler katıldı.

Fotoğraf Sanatçısı Mahmut Yılmaz’ın, Denizli, İzmir ve Antalya’da, çektiği “Alın Teri” temalı fotoğraflardan oluşan sergide 60 eser yer alıyor. Sergiden elde edilecek gelir ise Denizli Huzurevi’ne bağışlanacak.

Denizli’nin yetiştirdiği bütün değerlerin önünün açılması ve desteklenmesi gerektiğini belirten DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “Mahmut Yılmaz kardeşimiz başarılı projelere imza atıyor. Kendisini yakından takip ediyoruz ve destek veriyoruz. Sadece Mahmut Yılmaz değil, Denizli’nin bütün değerlerine sahip çıkmamız gerekiyor. Denizli’nin yetiştirdiği bütün değerlerin önünü açmamız gerekiyor. Serginin konusu alın teri olunca, ve geliri Huzurevi’ne bağışlanacağı için böylesine anlamlı bir projenin içinde yer almak istedik” dedi.

ic

Fotoğraf sanatçısı Mahmut Yılmaz da, “2010 yılında başladığım fotoğrafçılık hayatımda bu ikinci sergim. Düzenlediğimiz serginin temasını ‘Alın Teri’ olarak belirledik. Emekçileri, üretirken fotoğrafladık. Ortaya anlam yüklü güzel kareler çıktı. Fotoğraf meraklılarını sergimize bekliyoruz” diye konuştu.

Sergi, 3 Mayıs’a kadar Forum Çamlık’ta açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı