REKLAMI GEÇ

İş makineleri operatörü yetiştirmek için kurs açılacak

İş makineleri operatörü yetiştirmek için kurs açılacak

İş Makineleri Operatörü Yetiştirme Kursu eğitimleri için, işbirliği protokolü imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2009 Cuma, 19:14

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O. Denizli V.N.B Mesleki Eğitim Merkezi ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi işbirliği ile İş Makineleri Operatörü Yetiştirme Kursu protokolü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle imzalandı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, bu protokolün, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu, 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliği hükümlerine ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nün 15 Eylül 2008 tarih ve 57291 sayılı yazısı ekinde yayınladığı esaslara dayanılarak hazırlandığını söyledi. Oğuz, “İş Makineleri Operatör Yetiştirme Kursları’nın açılması, eğitimlerin ve sınavların yapılmasını, başarılı olan operatörlerin belgelendirilmesini kapsıyor. Kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Kursu alacak olan vatandaşlarımıza da hayırlı uğurlu olsun” dedi.
TMMOB Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkan Vekili Ferhat Bolat Arıkan da kursun hayırlı olmasını diledi ve Oğuz’a teşekkür etti.
TMMOB Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Sekreteri Fatih Yaşa: TMMOB Makine Mühendisleri Odası ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Türkiye genelinde örnek olacak birçok protokol yaptıklarını söyledi. Yaşa, “Sanayi alanında nitelikli eleman yetiştirmeye yönelik birçok çalışmamız oldu. Şimdi de bunlarda birinin protokolünü imzaladık” dedi. İş Makineleri Operatör Yetiştirme Kursları için ön kayıtlar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce, 08 Temmuz 2009 tarihinden itibaren alınmaya başlayacak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı