REKLAMI GEÇ

Sertifikalarını aldılar

Sertifikalarını aldılar

Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu, ilk mezunlarını verdi.

/ DENİZLİHABER / 24 Haziran 2009 Çarşamba, 15:44

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, İş-Kur ve Kale Grubu Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı İşbirliği ile gerçekleştirilen, İstihdam için Mesleki Eğitim Projesi (İMEP) kapsamında, “Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu”nu başarı ile bitirenlere, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda sertifikaları verildi.
Törene, Vali Yardımcısı Sayın Halil İbrahim Ertekin, Denizli İş-Kur İl Müdürü Mevlüt Akman, Denizli Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Ertan Aktaş, Hüseyin Başgün, Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Eğitim Vakfı Genel Müdürü Bülent Öcal, Okul Müdürü Kudret Yemişcioğlu, eğitici öğretmenler, kursiyerler ve kursiyerlerin aileleri katıldılar.
Törende konuşan Vali Yardımcısı Sayın Halil İbrahim Ertekin, kursu başarı ile bitiren kursiyerlere de ömür boyu başarılar diledi.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yapılan, “İstihdam için Mesleki Eğitim Projesi” (İMEP) işbirliği protokolü çerçevesinde açılan kursa katılanlar,
Şehit Öğretmen Yusuf Batur Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde kurs gördü. Kursu başarı ile bitiren 22 kursiyer, başarı belgelerini, sertifikalarını ve Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından verilen malzemelerini Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ve diğer protokol üyelerinin ellerinden aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı