REKLAMI GEÇ

TRT GENEL MÜDÜRÜ ŞAHİN “TÜRKÇEVİZYON’A İLGİDEN MEMNUNUM”

TRT GENEL MÜDÜRÜ ŞAHİN “TÜRKÇEVİZYON’A İLGİDEN MEMNUNUM”

3. Türkçe Sözlü Müzik Festivali için şehre gelen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2011 Cuma, 13:21

TRT, Denizli Valiliği ve Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 3. Türkçe Sözlü Müzik Festivali (Türkçevizyon 2011) için şehre gelen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Genel Müdür Şahin, TRT Yönetim Kurulu toplantılarını çok Yaygın olmasa da bazen değişik şehirlerde yaptıklarını, bu defa da Denizli’de toplanacaklarını söyledi.

TRT’nin gelecek dönemde düşündüğü projeler hakkında Vali Erkmen’e bilgi veren Şahin, Hierapolis antik tiyatrosunda yapılan Türkçevizyon’un yoğun bir ilgiyle karşılanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Şahin, “Tarihî mekânları koruyarak, zarar vermeden konserler düzenleyip canlandırmak lazım. Hattâ konserleri hava kararmadan başlatıp bitirmek lazım ki izleyiciler gündüz gözüyle de o mekânın derinliğini ve güzelliğini görebilsin. ” dedi. Vali Erkmen de Türkçevizyon’un Denizli’nin ve özellikle Dünya Kültür Mirası Pamukkale’nin tanıtımında çok etkili olduğunu vurguladı. Yalnız Türkçevizyon değil, yılda iki üç defa antik tiyatroda TRT’nin programlar yapılmasını arzu ettiklerini dile getiren Erkmen, Denizli’de sabit bir müdürlük kurulmasını da istedi.

Ziyaretten dolayı Genel Müdür Şahin ve TRT Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Erkmen, Denizli Cam Fabrikası’nda üretilen ve valilik logosunu taşıyan plaketle yine valiliğin kültür yayınlarından oluşan hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı