REKLAMI GEÇ

Türkçevizyon’da Sezen Cumhur Önal da olacak

Türkçevizyon’da Sezen Cumhur Önal da olacak

Türk insanının hayatına giren 900’ü aşkın şarkının sözlerine imza atan, ünlü şarkı sözü yazarı Sezen Cumhur Önal, TRT’nin gerçekleştireceği televizyon programlarına katılmak için Denizli’ye geliyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Haziran 2009 Cuma, 16:29

İtalya Cumhurbaşkanı tarafından Sanat Şövalyesi unvanı da verilen ünlü şarkı sözü yazarı Sezen Cumhur Önal, Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğinde 23-27 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkçevizyon Uluslararası Müzik Festivali’ne katılacak.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Radyo ve televizyonlarda şarkıları sunarken arka arkaya sıraladığı onlarca romantik kelime ve şarkıcılar için kullandığı “çikolata renkli” ve “kadife sesli” gibi tanımlamalarla hafızalara yer eden ünlü sunucu TRT’nin gerçekleştireceği televizyon programları için Denizli’ye gelecek. Türkçenin dünyaya tanıtılması hedeflenen festivalde şarkıların Türkçe olarak seslendirilecek olması nedeniyle TRT festivale kamuoyunun dikkatini çekmek için ünlü söz yazarını festivale davet etti. 5 gün sürecek festivalde Önal, TRT’nin gerçekleştireceği bir dizi yayına katılacak.

Festivalde ayrıca TRT Türk Halk Müziği ve Sanat Müziği sanatçıları da gerçekleştirilecek konserlerde Denizlililerle buluşacak. Rock Müzik Sanatçısı Cemal Dua ve Pop Müzik Sanatçısı Aylince, son dönemde yaptığı sahne gösterileri ile adı ön plana çıkan komedyen Atalay Demirci’de festival boyunca TRT tarafından canlı olarak yayınlanacak programların konukları olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı