REKLAMI GEÇ

CİLT BAKIMINDA DEVRİM

17 Mayıs 2019 Cuma

Genç ve güzel bir cilde sahip olmak çok zor değil. Genlerin etkisi olsa da genç yaştan itibaren cildine özen gösteren kadınlarımızın ilerleyen yaşlarda faydalarını gördüklerine birebir şahit oluyorum.

Orta yaşlarına gelenler için de işten geçmiş olmuyor, tamamen eskisi gibi olmasa da durumu tersine çevirebiliriz.

Peki, cildimizde görülen en büyük sorun ne? Tabi ki de kırışıklıklar, gözeneklerin açılması, sarkmalar ve güneş izleri. Binlerce lira harcamadan evde bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Yüzlerce yıl önce bulunan akupunktur yönteminin modernize edilmiş hali olan dermaroller mükemmel bir cilt bakım ürünüdür. Ben iki yıl önce tanıştım bu ürünle. Gerçekten çok faydasını gördüğüm ürünle henüz tanışmamış olanlar için kaleme alıyorum bu yazımı.

Tabi ben doktor değilim, deneyip memnun kaldığım için tavsiye ediyorum.

Kolayca elde edilebilen bu ürün silindir şeklinde ve mikro titanyum iğnelere birleştirilmiş bir üründür. Farklı seviyelerde iğne boyları bulunmaktadır ve iğne boyları kullanım bölgesine göre değişmektedir. Ben yüzüm için kullanıyorum 0,7 mm benim için en uygun olanı. Sadece cilt için olmayan; yara izleri, çatlaklar ve selülitler için de kullanılan bir ürün.

Ürünü internet sitesinden kolayca bulabilirsiniz. Önemli olan konu ise iğne kalitesidir. Güvenilir yerlerden alınması gerekiyor. İğnelerinin paslanmaması ve darbe almamış olması önemlidir. Titanyum iğneleri tavsiye ediyorum.

Kullanmadan önce ve sonra 10 dakika kadar alkollü suda dezenfekte etmeniz ve darbe almayacak bir yerde saklamanız gerekiyor. Uygulamadan önce yüzünüzün de temiz olması gerekiyor. Yüze uygulama şekli ile ilgili birçok video var izlemenizi öneririm. Biraz acı veren bir uygulama olsa da biz kadınlar için çok da zor olmasa gerek.

Uygulamanın amacı ciltte mikro kanallar açmak ve bu uygulama sonrası uygulanacak serum ve kremin normal uygulamadan kat kat fazla nüfuz etmesini sağlamak. Serumdan alınan verim böylece daha da artmış olacak, istenen onarım daha hızlı gerçekleşecek. İğnenin uygulandığı alanda ise vücut bu bölgede yara oluştuğunu düşünüp o bölgeye kolejen gönderiyor. Kolejenle birlikte cilt yeniden yapılanıyor. Bu da kısaca ciltteki kırışıklık, izler ve gözenekleri sıkılaştırıyor.

Dermarolleri uyguladık serumumuzu sürdük peki sonra ne yapmalıyız?
Eğer uygulamayı gündüz yaptıysanız ki bence gece yatmadan önce yapılması gerekiyor. Güneşe çıkmamanızı ya da güneş kremiyle korunmanızı öneririm. Kaş yaparken göz çıkarmayın, güneş lekelerinin oluşmasını istemeyiz. Uygulamadan sonra 1 gün boyunca yüze makyaj yapmamanızı öneririm.

Kullanım süresi nasıl olmalı?
3 hafta boyunca haftada 1 uygulama daha sonra 15 günde bir, ardından da ayda bire düşürmenizi öneririm.

Aman dikkat! Yüzünüzde sivilce varsa sivilceli bölgelere uygulamayın, tüm yüzünüzün sivilceyle kaplanmasını istemem.

Çok zahmetli bir uygulama gibi görünse de evde yapılabilecek en güzel ve en iyi sonuç alınabilecek bir uygulamadır. Cildinizdeki faydalarını görmeye başladıktan sonra bu uygulamayı zevkle yapacağınızı düşünüyorum. Uygulamayla ilgili merak ettikleriniz yazamadığım bir konu varsa mail atıp sorularınızı sorabilirsiniz, seve seve cevaplıyor olacağım.

Cildinize iyi bakın.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı