REKLAMI GEÇ

KAYBEDECEKSİN KATİL AMERİKA!

19 Ağustos 2018 Pazar

Düşünün ki eviniz yanıyor. Alevler her yanı sarmakta. Ateş her taraftan evinizi yaktığı gibi canlılara da zarar vermeye başlamış. Ne yaparsınız?

Ya da daha açık ifadelerle soralım. 1900’lerin başına gidelim. Ülke maalesef uçurumun eşiğine gelmiş. Tüm işgal kuvvetleri ülkemizin her yerinde. İstanbul, İzmir ve daha nice güzellikler elimizden gitti gidiyor. Ne yaparsınız?

‘Banane, ülkeyi bu hale getirenler gitsin düzeltsin. Aman benim rahatım bozulmasın’ mı dersiniz!

Son 1 haftadır yaşadığımız olayları işgal girişimi olarak görenlerdenim ben. Gözümüzün içine baka baka silahlarla yapamadıklarını ekonomiyle yapmaya çalışıyorlar. Ülkede ekonomi kendi ayarında ilerlerken, ABD’nin müdahaleleri sonucunda dolar, euro, altın fiyatları bir iniyor, bir çıkıyor.Düşünün ki gece yarıları bile ekonomimizle inanılmaz oynuyorlar.

İstiyorlar ki, ekonomik kriz derinleşsin, işsizlik artsın, isyanlar çıksın ülkede. Türkiye’yi kendi istedikleri gibi hareket etmeye zorluyorlar. Bildiğiniz bağımsızlığımızı sorguluyorlar. Ne derlerse şak diye yerine getireceğimizi düşünüyorlar. Halbuki biz bunlara dersini 1920’lerde Mustafa Kemal önderliğinde vermiştik ama akıllanmamışlar henüz!

Bu emperyalist güçlere her şeyimizle direnmek bu ülke insanın  boynunun borcudur. İktidarı sevip sevmemek, güvenip güvenmemek değildir artık mesele. ABD Başkan yardımcısının küstahça, ‘ Saat 18:00’e kadar bırakmazsanız Papazı, olacaklardan sorumlu değiliz’ sözlerine açıkça meydan okumaktır!

Burası bir terör örgütü lideri için binlerce insanı katlettiğiniz Afganistan değil. Burası Saddam’da kitle imha silahları var yalanını söyledikten sonra hem petrolün başına oturup hem de 1 milyon insanı katlettiğiniz Irak da değil. Burası ne deseniz emir telakki eden kukla Arap devletleri hiç değil!

Burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada yaşayan millet de Türk Milleti. 15 Temmuz’da ‘sizin çocuklar’ tankları sokağa çıkardığında tanklara meydan okumalarından hatırlarsınız siz. Şimdi de bizi paranızla, pulunuzla terbiye etmeye çalışıyorsunuz. Bu millet sizi 4 Temmuz 2003’te başımıza çuval geçirdiğinizde bir yere yazmıştı zaten. Sizin tehditlerinize karşı bu kez son kurşunumuza kadar değil, son kuruşumuza kadar direneceğiz.

Kahrolsun katil Amerika. Yaşasın Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti!

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı