REKLAMI GEÇ

TÜRK’İYE’NİN ADI DEĞİŞMELİ!

24 Ekim 2018 Çarşamba

Lafı hiç uzatmadan yazacağım. Madem içinde Türk geçen, millet geçen metinler militarist kabul ediliyor, çocukların gelişimini olumsuz etkiliyor, hiç andımızla falan uğraşmaya gerek yok.

Andımız çocukları militarist yapacak en son metindir!

Önce Türk’iye’nin adından başlamalı işe. Ne demek Türk’iye. Burada sadece Türkler mi yaşıyor canım? Bilmem kaç tane etnisite var.

Ülkenin adı Türk’ün yaşadığı yer anlamına geldiğine göre, sen Türkiye dersen Laz olan yaşadığı yere Lazistan, Çerkes olan Çerkezya, Kürt olan Kürdistan demez mi! Tez zamanda ülkenin adı değiştirilmeli ve ırkçılık kokan bu isimden kurtulmalı!!!

Neymiş, binlerce yıllık geçmişi varmış Türklerin.

Boş verin yahu geçmişi. Dede Korkutlar, Bilge Kağanlar, Oğuz Kağanlar’la övünmeyi bırakın.

Arda Turan’la, Berkay’la, Nihat Doğan’la, Nagehan Alçı’yla, Rasim Ozan Kütahyalı’yla övünsün yeni neslimiz. Övünsün ki bahtiyar olsun!

Türk Bayrağı deniyor bir de. Bu nasıl bir faşizmdir arkadaş ya. Bu ülkede sadece Türkler yaşamıyor demedik mi size? Türk Bayrağı diyerek ırkçı hezeyanlar nasıl olur da bu kadar ön plana çıkarılır?

Türk Bayrağı yerine sadece bayrak desek güzel olmaz mı!

21 Mart 2013’te bebek katili Öcalan’ın mektubu okunduğunda bundan mutluluk duyan ve o tarih için, ‘Bölünmekten en uzak olduğumuz gün’ diyen, FETÖ liderine şiirler yazan büyük gazeteci Hilal Kaplan de öyle buyurmamış mıydı zaten!!!

Eee millet demeyeceğiz de ne diyeceğiz falan diyorlar.

Türkiyelilik kavramını duymadınız mı yoksa hala siz? Türkiyeli der herkes kendine ve olay biter işte. PKK bunu lütfedip kabul ederse ohh ne güzel kan da durur hem.

Sen kimsin diye sorduklarında ‘Ben Türkiyeliyim’ dersin. Neymiş Almanya’dakiler kendilerine Alman, Fransa’dakiler Fransız, İtalya’dakiler İtalyan, Arabistan’dakiler Arap diyormuş. O onların faşistliği canım!

Bu faşistler de çok faşist canım. Neymiş böyle olursa geçmişimizle bağımız koparmış. Orhun Anıtları’nda ‘Ey Türk Milleti (budunu)’ diye hitap ediyor ya. Bana ne canım Bilge Kağan’dan Tonyukuk’tan falan.

Bu ülkenin yeni nesil muhteşem beyinleri var. Türk ırkı yok diyen Yasin Aktaylar, Öcalan’ı Bodrum’a paşa yapalım diyen Türköne’ler, Türk kimliği bölücüdür diyen Baskın Oran’lar var. Yeni neslimiz bunları örnek alırsa her şey daha güzel olacak. Buna kesinlikle inanıyorum!

Hele İstiklal Marşı saniye kaybetmeden unutturulmalı millete. Nasıl ırkçı nasıl faşist sözler var yahu o metinde.

‘Kahraman IRKIMA bir gül’ diyor Mehmet Akif. Bu yetmiyor üstüne bir de ‘Ebediyen ırkıma yok izmihlal’ diyor. İçinde sadece Türk’üm dendiği için militarist kabul edilen, çocukların gelişimini olumsuz etkilediği iddia edilen Andımız, bu ifadeler karşısında çok masum kalıyor!

Son olarak bir işimiz kaldı. Atatürk soyadını değiştirmek. Mustafa Kemal Paşa’ya verilen bu soyadı, gerçekten de faşizan bir soyadı. Atatürk sadece Türkleri mi kurtardı ki Türklerin Atası soyadını alsın! Bu soyadını layık görenler faşistliğin dibine vurmuşlar. Hiç yakıştıramadım!!!

Allah’ım beni yukarıda yazdıklarım gibi düşündürmediğin için, Türkçülüğün, ‘Türk milletinin değerlerini, ahlakını, kültürünü, aile kavramını, maneviyatını yükseltmek, atalarının geniş bir coğrafyaya İslam ve Türk mührünü vurduğuyla övünmek ’ anlamında olduğunu şu gönlüme nakşettiğin için, Türklerin hiçbir milletten üstün olmadığını, hiçbir milletin de Türklerden üstün olmadığını, üstünlüğün takvada olduğu bilinciyle ırkçılıktan beni uzak tuttuğun için sana binlerce şükür olsun…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı