REKLAMI GEÇ

VİCDANSIZLAR!

13 Ekim 2019 Pazar

Türkiye’nin Barış Pınarı harekatı başladı ve olanca hızıyla devam ediyor.

Gayet iyi bir ön hazırlık yapıldığını söyleyebiliriz. Sadece işin silahlı kısmı değil, siyasi, diplomasi, psikolojik ve medya kısmı da iyi planlanmış gözüküyor. Umarım istediğimizi en kısa sürede elde edip askerlerimize sağ salim kavuşuruz.

Hesap edemediğimiz şeyler de var tabi!

Hainlerin, teröristlerin çocuk bahçelerinden, hastanelerden, ABD üssünün 100 metre önünden sivil yerleşim merkezlerine havan, roket atacağını hesap edemedik. Hesap edemediğimiz bize saldırmayacakları değil bu kadar kahpeleşemeyecekleriydi aslında!

Düşünün ki çocuk bahçesinde çocuklar orada oynarken havanı kurup rastgele Türkiye’ye atabiliyorlar. Kimin öleceği umrunda değil. Çocuk mu, kadın mı, yaşlı mı? Hiç önemli değil. Sivil kayıplar verdirerek bizi bu operasyondan vazgeçireceklerini zannediyorlar. Vicdansız hainler…

Bir tanesi de Avrupa’dan bağırıp duruyor. Şivan Perver denilen bölücü sevici sosyal medyaya yeter ulan yeter diyerek Türkiye’ye baskı yapılarak operasyonun durdurulmasını istiyor. YPG ya da her ne haltsa o bölgede etnik temizlik yaparak ilerlerken yeter ulan demeyenler bir anda barış güvercini olmuş! Zamanında gereksiz yere bu topraklarda bağırdığında da nefret sebebiydin, şimdi de öyle Şivan efendi.

Peki biz bu operasyonu neden yapıyoruz. Bununla ilgili güzel bir paylaşım var. 7 maddede açıklıyor:

‘Sınır güvenliğini sağlamak, Enerji koridoru adı altında kurulmak istenen terör koridoruna engel olmak, terör saldırılarını engellemek, terör örgütünün bölgedeki demografik yapıyı bozmasına engel olmak, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak, terörden arınan bölgeye Suriyeli sığınmacıları yerleştirmek, bölgedeki tüm terör örgütlerinin varlığına son vermek.’

Gün siyasi hesapları kenara bırakıp tek bir amaca yönelme günü. Ordumuzun, Türk milletinin dualarıyla bu vicdansızları, ABD uşaklarını bir daha kafalarını kaldıramayacakları şekilde yerle yeksan etmesi en büyük dileğimiz.

Dualarımız Mehmetçiklerimizle…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı