REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un ruhuna El Fatiha

17 Mart 2021 Çarşamba

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) 15’nci Genel Kurulu belki de tarihinin en çekişmeli kongresine sahne oldu… Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi salonundaki kongreye adaylar Feyyaz Ceşen ile Ayşe Sarıkaya çok iyi hazırlanmış.

142 kulübün delegeleri büyük bir heyecan ve coşku ile salonu doldurdu. Konuşmacılar Gençlik Ve Spor İl Müdürü Mehmet İbanoğlu, kongrenin ağır misafirleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kongrede konuşma yaptı.

Hepsi de bütün spor kulüplerini kutladı, amatör sporun önemine değindi…

İşin ilginç yanı, Denizli’de sporun amiral gemisi olan Denizlispor’dan bir tek kelime dahi bahsetmediler.

Hayat böyledir işte… Başarının olduğu yerde herkes vardır, başarısızlığı da kimse üstlenmek istemiyor, kimse üstüne alınmıyor.

Protokolün konuşmacıları –galiba- düşmesine kesin gözüyle baktıkları için, ağızlarına Denizlispor’un adını alma gereği bile duymadılar.

Oysa bu kentin amatörleri civciv ise bir de babaları horozdur. Bu unutuldu…

Memleketim Çal’da yaşanan bir olaydan örnek vereyim: 30 yıl kadar önce bizim Mehmet Ağa, eşeği ile tarlaya gider. Tarlada çalışırken eşek, eşi Ayşe Teyzenin göğsünü ısırır. Çok kızan Mehmet Ağa, eşeği ağaca sımsıkı bağlar ve “sen benim öpmeye kıyamadığım memeleri nasıl ısırırsın” diyerek keserle eşeğin dişlerini kırar.

Yaşanmış bu hikayeyi özellikle Akkent mahallesi çevresi iyi bilir…

Yani benim Denizlisporum, sende ne ısırılacak ne öpülecek meme bile kalmış…

Bu coşkulu genel kurulda gerek kentin yöneticileri gerek amatör spor camiasının Denizlispor’dan bahsetmemesi bu hikayeyi anımsatıyor ve ruhuna Fatiha okunması anlamına geliyor.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Mehmet YILDIZ   -  Bağlantı 6 Nisan 2021, 08:24

3 dönemdir seçimlerde oy kullanırım hiç Denizlispor’un konuşulduğunu görmedim. Zira bu seçim adı üzerinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimidir.
Denizlispor şu öz eleştiriyi yapmalıdır. Bu kadar amatör spor kulübü ve çalışan bir ASKF varken…

Afyok03   -  Bağlantı 20 Mart 2021, 00:00

Örnek biraz dışarıya kaçsa da doğrular bunlar. Biraz daha hafif örnek verilebilirdi. Ama neticede doğrular. Denizlispor bu yöneticilerden kurtulmazsa en alta iner.

Abbas…   -  Bağlantı 19 Mart 2021, 20:25

Ferah bey bence siz önce haber yaptığınız kişilerin isimlerini iyice bi öğrenin ondan sonra yazmaya başlayın ki orada konuşan herkesin denizlispora yaptığı katkıyı benden daha iyi biliyorsunuzdur gazetecisiniz ya…

gokhan u.   -  Bağlantı 18 Mart 2021, 10:59

kardesim yazıyorsun iyi güzel çokta güzel başlamışşın da bu örnek ne alaka ??????

sergen özmen   -  Bağlantı 18 Mart 2021, 10:36

bu arkadaşın bir iki yazısını daha okudum. gerçekten o kadar boş şeyler yazıyor ki girip bakmaya bile değmez. sanki bu insanlar yönetiyor gibi bir de tribe giriyorlar. gerçekten umarım bir daha herhangi bir yazınız denk gelmez.

Süleyman Oruç   -  Bağlantı 17 Mart 2021, 20:26

İlgililerin,yetkililerin ve hatta seçkinlerin Denizlispor a bakışını çok iyi değerlendirmişsiniz. Amatör spora gelince; yapılanların hepsi bir kandırmaca. Kitleye yansımayan, dar alanda yasak savma ameliyesi.

ABBAS KARA   -  Bağlantı 17 Mart 2021, 18:49

denizli sporu öldürenler ali çetini ısrarla bu takımın başında tutanlardır.ali çetin istifa yazanlara ağza alınmayak küfürlerveden bir zavallıdır bunu bildiği halde hiç haber yapmyan denizli basınıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı