REKLAMI GEÇ

Haydi gençler, siyasi partileri işgal edin…

10 Eylül 2020 Perşembe

YOLUN AÇIK OLSUN OĞUZHAN

Türkiye nüfusunun neredeyse yarısı çocuk ve gençlerden oluşuyor. Ne enerji bee?

Enerjimizle gurur duyuyoruz ama o gençler mutsuz. Yapılan anketlerde gençlerin yüzde 50’den fazlası mutsuz olduğunu belirtiyor. Çoğunluğunun gelecek kaygısı var. Daha iyi gelecek için gençlerin yüzde 64’ü başka ülkede yaşamak istiyor.

Gençlerimizin yüzde 90’nına yakını büyüklerin kendilerini anlamadığını söylüyor. Bu ülkede torpilin yetenekten etkili olduğunu düşünenlerin oranı ise yüzde 77.6. Maalesef gençlerimizin yüzde 86’sı borçlu olduğunu ifade ediyor.

Türk gencinin yüzde 77.9’u ise iktidar ve muhalefet dahil, hiçbir siyasi partiyi yeterli ve başarılı bulmuyor.

‘OĞUZHAN’LARIN SAYISI ARTMALI

Yukarıda yazdıklarım içimizi karatmasın. Gençler umutlarını asla kaybetmesin. Kurucu liderimiz Atatürk’ün bu ülkeyi gençlere emanet ettiğini asla unutmasınlar. Bu ülkenin kaderini değiştirecek olan da gençlerdir.

Benimde şahsen tanıdığım hemşehrim (Çallı) olan genç avukatlardan Oğuzhan Faik Sevinç, İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı oldu. Ben, Oğuzhan gibi donanımlı bir gencin aktif siyasete girmesine çok mutlu oldum.  Oğuzhan’ların sayısı siyaset arenasında artmalı. AK Parti, CHP, MHP ve diğerlerinde aktif görevler alın. Her ne kadar siyasi partilere güveniniz yoksa bile rahatsız olduğunuz mevcut düzeni siz değiştirebilirsiniz. Yeni sistemler geliştirip, Türkiye’yi çağdaş dünyaya en iyi şekilde siz entegre edebilirsiniz.

Gençler; Sizi yönetenlere de, yönetmeye talip olan muhalefete de güvenmiyorsunuz. Sorumluluklardan kaçmayınız, o güveni sizler inşa ediniz. Oğuzhan’ların sayısı arttıkça bunu başarabilirsiniz.

Kaşarlanmış siyasiler siyasete girmek isteyen gençlerin yolunu kesmek için ellerinden geleni yapacaktır. Aman gençler sakın ola pes etmeyin.

AK PARTİLİ BAŞKANIN İSYANI

CHP’de delegelik yapan bir arkadaşım, AK Parti’nin İlçe Başkanı’na soruyor; “Başkanım, genel olarak halkın sizden nasıl talepleri oluyor?”

AK Partili Başkan yanıtlıyor; “Çok üzülüyorum. Kapımızı çalan ya iş istiyor ya da gıda ayni ve maddi yardım. Biz isteyen bir toplum yaratmışız. Bir tane genç gelip, iş kuracağım bana destek olun. Proje hazırladım bana nasıl destek olursunuz diye sormuyor.”

CHP’li delege arkadaş devam ediyor; “Merak etme başkan, siz isteyenlerin taleplerini karşılamaya biz de eleştirmeye alıştık. İktidar da, muhalefette tıkandı artık.”

Anladınız değil mi gençler. Büyük Atatürk’ün dediği gibi gelecek sizsiniz. Ne varsa siz de var.

 

 

 

 

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 10 Eylül 2020, 11:59

Gazlamaya devam edin Iyi parti böyle gençlere yön veriyor da dıger partiler armut mu topluyor sanıyorsunuz gaz gaz gaz .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı