REKLAMI GEÇ

BAŞKA DENİZLİSPOR YOK

2 Kasım 2009 Pazartesi

Denizlispor son oynadığı maçı kaybetti. Bir sürü eleştiri. Maçtan sonra taraftarların tepkisi. Hepsi normaldi. Ama maçtan sonra Denizlispor Başkanı Ali İpek’in sözleri ise dikkat çekiciydi. Ne diyor İpek, takımı eleştirenlerin elini taşın altına koymadığını öne sürüyor. Ve diyor ki ”Kimse, kaybederken laf üretmesin. Versinler devre arasında 20 milyon TL, nasıl takım kuruyorum, görsünler. Önemli olan birlik ve beraberliği sağlamak”

Bu açıklamadan da anlayacağımız gibi İpek ve yönetimi yalnızları oynuyor. Yönetim kendi başına ayakta durmaya çalışıyor. Kimseden destek yok. İpek bunları üstü kapalı olarak söylüyor. Süper ligde her şey para demek sevgili okuyucular. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Paranız varsa başarınızda var demektir. İpek aslında bunu söylemek istiyor.

“Versinler 20 milyon TL nasıl takım kuruyorum görsünler” bu cümlenin altında yatanda bu aslında. Açıklamanın sonunda da yine birlik ve beraberlik çağrısı yapıyor İpek. Denizli gibi potansiyeli yüksek olan bir ilde o ili süper ligde temsil eden bir takımın başkanının ve yönetiminin yalnız kalması ne kadar üzücü değil mi?

Başkanın dediği gibi taşın altına elini koymayanlar, bir şeyin farkında değiller. Denizlispor demek, her gün internette, gazetelerde, televizyonlarda, radyolarda Denizli isminin duyulması demek. Denizlispor bir markadır. Bunu kimsenin unutmaması gerekir. Denizli için Pamukkale nasıl bir marka ise Denizlispor’da o kadar önemli bir markadır. Ali İpek ve yönetimi aslan yürekli davranıyor ve davranmaya da devam edecek. Ama bu insanları maddi ve manevi desteklemek tüm Denizlililerin görevi olmalı.

Bugünden itibaren herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli. Ben bu kulüp için ne yaptım? Ne yapmalıyım? diye sormalı. Kısa vadede çözümler üretilmeli ve herkes Denizlispor’a katkı yapmak için acilen harekete geçmeli. İpek ve yönetimi yalnızlığa terk edilmemeli. Ve unutulmamalı ki, bir tane Denizlispor var, başka Denizlispor yok.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı