REKLAMI GEÇ

SİZ DE GİDİN

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Yaz geldi ve inanılmaz sıcaklar başladı. Yazlığı olanlar yazlıklarına giderken, ekonomik krizin belini büktüğü ve tatil planlarını bir başka yaza atanlar ise Denizli’de kaldı. Maddi durumu iyi olan ve ikinci bir ev alanlar ise genelde Göveçlik ve Başkarcı tercihinde bulunuyor.

Bu sıcakta dağların çevrelediği merkezdeki çukurda bulunan evlerinde pişmek istemeyenler ise kendini dışarı attı. Gün boyu bu sıcakta da olsa çalışmaya çalışanlar, akşam hava biraz serinleyince parklara, mesirelik yerlere ailesiyle birlikte konuşlandı.

Hafta sonu ise insanlar çevre beldelere köylere, piknik alanlarına koşuyor ister istemez. Bilindik yerler bunlar, Çamlık, Cankurtaran, İncilipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı, Honaz Saklı göl kent merkezindeki belediyenin yaptığı parklar yada özel firmaların tesisleri gibi gibi… Örnekler çok. Az önce de söylediğim gibi bilindik yerlere gidiyor insanlar. Benim de bildiğim ama gitmediğim bir yeri anlatmak istiyorum sizlere. Belki de birçok insanın adını duyduğu ama bir türlü fırsat bulup da gitmediği bir yer.

Geçen akşam Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri’ne arkadaşım Murat Hacıola‘nın tavsiyesi ve ısrarı üzerine gittim. Tenis kortları, basketbol sahaları, halı sahalar, çocuk parkları, kapalı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu ile donatılmış tesiste ayrıca restoran ve kafe hizmeti de veriliyor. Müthiş bir kalabalık var. Vatandaşlar tüm hizmetlerden yararlanıyorlar. Özellikle yaşı 07 ve altı olanlar için bu tesisler biçilmiş kaftan.

2 yaşına az kalan minik kızım çok mutlu oldu. Özellikle parkta. Merak edenlere şiddetle bende tavsiye ediyorum. PAÜ Sosyal Tesislerini. Ailenizle birlikte kafe ya da restoranda, çay kahve içip, ya da yemek yerken, ailenin diğer fertleri, yüzme, basketbol, futbol, tenis, fitness ya da yürüyüş yapabilir. Tabi spor yapmak isteyenlerin üye olması kaydıyla… Spor dışındaki aktivitelere üye olmak şartı yok. Pamukkale Üniversitesi’nin Sosyal Tesisleri’ni halka açan PAÜ Rektörü Necdet Ardıç ve ekibine buradan binlerce teşekkür.

(Not: Ancak hava karardıktan sonra eğer rüzgârda esmiyorsa tesisler ve çevresinde inanılmaz sinek oluyor. Bu duruma acil çözüm bulunmalı. Aklıma ilk gelen ise ilaçlama. Tesislerden yararlananlar bu sinek durumundan oldukça şikâyetçi)

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı