REKLAMI GEÇ

Benim gündemim SPOR

7 Temmuz 2010 Çarşamba

Bu kez konumuz Denizlispor, son birkaç gündür Horoz’la ilgili dikkatimi çekenleri sizlerle paylaşayım istedim.

Aman geç kalmayalım
Süper lige çıkmak istiyoruz. Çok istiyoruz. Ama bizim gibi isteyen onlarca takım var. Hatta düşeli yıllar olan ve bir türlü ne yaparsa yapsın çıkamayanlar var. İstatistikler gösteriyor ki genelde düşen takımlar takip eden 1 ya da 2 sezon içinde tekrar süper lige dönüyorlar. Bunu başaramazlarsa dönüş çok zor oluyor. Hatta bazen olmuyor bile. O yüzden bu sezon bizim için çok önemli. Acil bir şekilde çalışmalar başlamalı. Sezonun başlamasına çok az kaldı. Bu yıl işimiz inanın çok zor olacak. Horoz’un alnının akıyla bu işten çıkması için ivedi davranmak gerekiyor.

Tesadüfe bak!
Denizlispor Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile anlaştı. Sağlam eşi ile birlikte Denizli’ye doğru yola çıkarken, talihsiz bir kaza geçirdi ve şimdi 1-2 ay ayağının üzerine basamayacak. Hocama buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Nurullah Sağlam’a Denizli yaramıyor galiba. İlk geldiğinde başarılı olmasına rağmen, dönemin yönetimi ile anlaşamamış ve yeni sezonda görev almamıştı. Ardından geçen sezon tekrar başa geçti, bu kez de başkanla tartışıp görevi bırakmıştı. Şimdi de bu kaza olunca insanın Denizli, Nurullah Sağlam’a yaramıyor diyesi geliyor. Hocama ve eşine tekrar acil şifalar.

Hep birlikte “kabul” derlerse
Denizlispor bu yıl süper lige tekrar dönmek için kolları sıvadı. Yeni başkan, yeni yönetim, yeni transferler, yeni hoca … her şey yeni. Son günlerde kamuoyunda bir destek görmeye başladım. Herkes bir şeyler söylüyor. Kısacası her anlamda destek sözleri veriliyor. Son destek de Denizli Belediye Meclis Üyelerinden geldi. Meclis üyeleri Denizlispor’a üye oldu. Meclis Başkanvekili Osman Zolan’da oturum paralarının Denizlispor’a bağışlanmasını istedi. İlk etapta bu güzel bir düşünce. Ama bu yetmez bence. Denizli Belediye Meclis Üyeleri’ne hadi çıkarın milyon dolarları diyemeyiz tabiî ki. Ancak Denizlispor’u rahatlatacak, akar gelir sağlayacak konularda, projelerde hep birlikte “Kabul” derlerse başka bir şey istemeyiz.

Ağabeylik önemli
Denizlispor’un yetiştirdiği değerlerden biri olan Levent Kartop yıllar sonra tekrar yuvaya döndü. Ağabeylik yapacak. Takımdaki genç oyunculara önderlik edecek. Tecrübesini konuşturacak. Levent’in dönmesine sevinenlerdenim. Takım Yusuf’un ayrılmasının ardından böyle bir ağabey, kaptanın eksikliğini çok hissetti.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı