REKLAMI GEÇ

Ne olacak şimdi?

14 Mayıs 2009 Perşembe

Çarşamba gecesi Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Beşiktaş ligde iki kez yenildiği rakibini yendi ve kupayı aldı.


 


Peki şimdi ne olacak? Çok ihtimal var.


 


1. ihtimal


Beşiktaş bu gazla Ankaragücü ardından Galatasaray’ı yener ve işi son Denizli maçına bırakmadan şampiyon olur. Fenerbahçe ise bu hafta Antalya’ya yenilir ve küme düşme hattındaki birçok takımın hesaplarını alt üst eder. Ardından Konya’ya yenilir ve son maçta Trabzon’la berabere kalır. Ligi de Bursa’nın altında bitirir.


 


2. ihtimal


Beşiktaş havaya girer ve Ankaragücü’ne kaybeder. Ardından Galatasaray ile berabere kalır. Ligin son haftasında yıllar önce Rize’de olduğu gibi Denizli maçında da fark yer. Fenerbahçe ise kupadaki zayıf performansının üzerine hocası Aragones’i gönderir. Kalan maçlarda onur mücadelesi verir. Antalya, Konya ve Trabzon’u yener ve ligde ilk beşte yer alır.


 


Bu iki ihtimalde ligde düşmemeye oynayan ve UEFA Kupası’na katılma mücadelesine direk etki edecektir. Türkiye Kupası Finali aslında 12 takımı ilgilendiren bir maç olarak hafızalarda kalacaktır. Umarım ikinci ihtimal devreye girer ve alt sıralar bundan aksi etkilenmez. Tersini düşünemiyorum. Tersinin ucu ise korkarım ki Denizlispor’a dokunur ki bunu bir Denizlispor’lu olarak hiç mi hiç istemiyorum.      

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı