REKLAMI GEÇ

Sonumuz hüsran olur

17 Ekim 2009 Cumartesi

Denizlispor, kendi evinde Bursa’ya 3-2 yenildi. Oysa her şey çok iyi başlamıştı. Hava çok güzeldi. Zemin harikaydı. Çimler yenilenmişti. Denizli 1-0’da öne geçti.

Sonra kabus başladı. Önce Özden’in hatası ile 1-1 oldu maç. Ardından bu kez Burak’ın hatalı geri pası ile bu kez ikinci golü yedik. Sonra yine Burak’ın geri pas hatası ile kaleci ile karşı karşıya kalan oyuncuyu Koffi düşürünce kaldık mı 10 kişi.

Bir maçta bu kadar çok hata yaparsan, Bursa gibi bir rakibin varsa bunları değerlendirir. Tam maç gitti derken, bu kez sahneye haftalardır ortalıkta gözükmeyen Roberts çıktı ve maçı
2-2’ye getirdi.

Herkes maç böyle bitecek derken, uzatmalar oynanırken, bugün yoğun hata yapan defans bloğu bu kez ailecek hata yaptı ve bir türlü uzaklaştırılamayan top kaleye girdi ve Bursa belki de sezonun en kötü maçını kayıpsız kapattı. Denizli Bursa’yı bir daha bu kadar kötü inanın yakalayamaz.

Seyirciye ise gerçekten yazık oldu. Cumartesi saat 16.00’da maç var ve stat dolmuş. Özellikle beraberlik golünden sonra taraftarlar inanılmaz bir tezahürat yaptılar. Ama saha içindeki bireysel hatalar bugün mağlubiyeti getirdi.

Maçtan sonra bazı taraftarlar yönetime karşı cılız da olsa kötü tezahüratta bulundular. Yöneticiler ne yapsın? Çıkıp kendilerimi oynasın. Bursa gibi bir takıma kendi evinde 2 gol atıyorsan, 3 gol yemeyeceksin.

Ama futbolda bunlar var. Bir takımda bu kadar çok oyuncu aynı gün, aynı maç, bu kadar hata yapmaz. Ben bunun bir kaza olduğunu düşünüyorum. Bunun adı kesinlikle şanssızlıktır.

Her verilen arada toparlandık diyoruz. Ama bir türlü toparlanamıyoruz. Artık arada yok. Bir an önce futbolcular şapkalarını önlerine koyarak düşünmeliler.

Saha dışındaki arkadaşlık ve yardımseverliği saha içine taşımazlarsa sonumuz hüsran olur.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı