REKLAMI GEÇ

Aniden ortaya çıktılar ve…

Aniden ortaya çıktılar ve…

Denizli Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Teras Park AVM’de flashmob (önceden haber vermeden gerçekleştirilen bir aktivite) gösterisi sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 13:56

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü ile Teras Park AVM yönetiminin organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte, halk oyunları ekibi, alışveriş merkezinin yeme-içme bölümünde aniden ortaya çıktı.

Denizli Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü öğretmen ve öğrencilerinden 90 kişilik bir ekip, bir anda ayağa kalkarak zeybek oynamaya başladı. AVM’de bulunanlar kısa süren bir şaşkınlığın ardından gösteriyi ilgiyle izledi.

Gösterinin sonunda ise 10. Yıl Marşı çalmaya başladı. Halk oyunları gösterisini sunan ekibe yeme içme bölümünde bulunanlar da katıldı ve alışveriş merkezi 10. Yıl Marşı ile çınladı.

Önceden haber vermeden gerçekleştirilen bir aktivite olarak anılan flasmob gösterisiyle Denizli’de bir ilke imza attıklarını kaydeden Denizli Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Göktürk Özdoğan, gösteri bitiminde vatandaşların ekibe katılmasıyla gurur verici bir tablonun ortaya çıktığını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı