REKLAMI GEÇ

Avukatlar tiyatro sahnesinde

Avukatlar tiyatro sahnesinde

Denizli Barosu Tiyatro Topluluğu, ünlü mizah yazarı Muzaffer İzgü’nün “Sınır” adlı oyununu sahneleyecek. Avukat Mehmet İlkimen ile Ekrem Acun’un sahne alacağı oyun, 19 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00’de Denizli Lisesi Bahçesi’nde tiyatro severlerle buluşacak. Oyunun müziklerini ise yine avukat Onat Ötnü hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2014 Salı, 16:42

Denizli Barosu Tiyatro Topluluğu, 19 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Denizli Lisesi Bahçesi’nde sahneleyecekleri ‘Sınır’ adlı tiyatro oyunu ile 3. kez tiyatro severlerle buluşacak.

Yönetmenliğini üniversite öğrencisi Can Çakır’ın üstlendiği ve Avukat Mehmet İlkimen ile Ekrem Acun’un oynadığı oyunu, ünlü mizah yazarı Muzaffer İzgü kaleme aldı. ‘Sınır’, evlerinden, sevdiklerinden, alıştıkları yaşam tarzından uzakta, silahların gölgesinde, ülkelerinin sınırını korumakla görevlendirilmiş iki komşu ülkenin askerleri arasında geçen, kara mizah öğeleriyle yüklü, savaş karşıtı bir oyun.

Müziklerini avukat Onat Ötnü’nün hazırladığı oyunun kostümleri ile sahne dekorunu hazırlayan ve koordinatörlüğünü üstlenen Avukat Esmahan Ekiz, Denizli halkını Denizli Lisesi’ne davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı